2777
2789

ی چیزی بگید عصابمو بهم نریزه چون همینجوریم عصابم داغونه

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سیپترون کامپاند میخوردم خوب بود

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

با احترام ک ا ن د و م.....چرا فقط زن جلوگیری کنه ‌....یه ذره هم آقایون مهربون بار مسئولیت بدوش بکشن

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
با احترام ک ا ن د و م.....چرا فقط زن جلوگیری کنه ‌....یه ذره هم آقایون مهربون بار مسئولیت بدوش بکشن

کاندوم اخه میترسم 

میترسم ی وقت سوراخ باشه مشخص نباشه 

خطا نده خدایی دیگه میترسم از رابطه اصن

همون قرص بخور دلبندم.....فردا گردن ما نذاری بارداری ناخواسته ات رو

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

[QUOTE=397015792]خطا نده خدایی  دیگه میترسم از رابطه 

الان یه تحقیق هم بکنی و از متخصص زنان بپرسی بهت میگن بهترین راهه جلو گیری همینه ولی باز همینم خطا داره چرا دروغ همون قرص هم خطا داره ولی عوارض قرص بالا هست هیچ چیز بدون خطا نیست حواست باشه🥲😅

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
[QUOTE=397015792]خطا نده خدایی دیگه میترسم از رابطه الان یه تحقیق هم بکنی و از متخصص زنان بپرسی بهت ...

پس‌دستگاه میزارم طبیعی هم جلوگیری میکنیم