2777
2789
عنوان

فیلم لوووسییی😁😁

81 بازدید | 10 پست

چند روز پیش ینفر تاپیک زده بود که بار علمی داره فیلمش و خیلی جالبه

میخوام ببینم تو تایم بیکاریم

توصیه میکنید ؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

از دیدنش لذت میبری 

هر چند خیلی سال ازش گذشته ولی قشنگه 

علمی تخیلیه 

ولی پر محتواس 

صرفا محتوای علمی نداره 

از دیدگاه های مختلفی میشه به فیلم نگاه کرد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

منظورت سریال لوسیفره یا ی چیز دیگه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت سریال لوسیفره یا ی چیز دیگه

Lucy منظورشه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

از دیدنش لذت میبری هر چند خیلی سال ازش گذشته ولی قشنگه علمی تخیلیه ولی پر محتواس صرفا محتوای علمی ند ...

اوکی ممنون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دیشب دیدمش و تا چند ساعت ذهنم مشغول بود جالب بود ولی بنظرم یه چیزایش درست نبود

من دوس دارم فیلمایی ببینم که یه چیزی بهم اضافه کنه 

چه علمی چه شخصیتی چه محتوایی یا حتی یه دیالوگ کوچیکش دوس دارم یچی ازش یاد بگیرم

فیلم نا محدود هم هست که شبیه فیلم لوسیه ولی از لوسی قسنگتره من نامحدود رو بیشتر دوس داشتم

مرسی پس اونو میبینم😂

مرسی پس اونو میبینم😂

بنظرم چند روز بینشون فاصله بنداز ببینشون 

هردو فیلم در مورد کسی هست که مواد مخدر جدید میخورن و مغزشون بشدت فعال میشه 

لوسی میره با مغزش در مورد جهان هستی فکر میکنه 

نامحدود میره با مغزش توی بورس و بازار و میلیاردر میشه