2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کربلا

36 بازدید | 3 پست

بچه ها من قبلا اصلا یادم نمیاد خواب کربلا ببینم از وقتی رفتم کربلا و اومدم هر چند وقت یک بار خوابشو میبینم که تو کربلام راستش ی حاجتی داشتم ب خاطر اون رفته بودم وقتی برگشتیم همه چی بد تر و خراب تر شد من تو دلم گفتم پس چی شد منکه تا کربلا رفتم کلی التماس کردم حداقل الان گاهی ک ب حاجتم فکر میکنم خواب کربلا رو میبینم من عاشق حضرت عباس البته تو کربلا از دوتاشون خواستم ولی تو خوابم انگاری همش میرفتم حرم امام حسین   

شما بیشتر توکلت بخدا باشه 

اگر اون حاجتی که داشتی خرابترشده یقین داشته باش به صلاحت بوده چون ما خیلی وقتها فکر می‌کنیم حاجت هامون برامون خوبن ولی در اصل بدهستند و به اونها نمیرسیم

شما بیشتر توکلت بخدا باشه اگر اون حاجتی که داشتی خرابترشده یقین داشته باش به صلاحت بوده چون ما خیلی ...

آخه خدا منو تا وسط راه حاجتم برد یهو همه چی متوقف شد ما شیعه ها از ائمه میخواییم که واسطه بشن برامون پیش خدا معلومه ک توکلم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✨ ۱. دیدن کربلا در خواب

دیدن کربلا یا حرم امام حسین (ع) در خواب، از نظر بیشتر معبرها نشونه‌ی پاکی نیت، شفاعت، و گشایش هست.

اینکه بارها تکرار میشه، یعنی ناخودآگاهت هنوز با اون فضا درگیر و وصل مونده. درواقع قلبت هنوز اونجا گیره و ضمیر ناخودآگاهت خودش رو به همون جا وصل کرده.

---

✨ ۲. حاجت و خراب شدن اوضاع بعد از زیارت

خیلی وقت‌ها وقتی انسان با دل شکسته به زیارت میره و حاجتی می‌خواد، انتظار داره سریع و درست همونطوری که خواسته برآورده بشه.

اما در نگاه دینی و عرفانی، زیارت بیشتر از اینکه حاجت رو سریع بده، صبر، آزمون، و پالایش میاره.

گاهی اوضاع سخت‌تر میشه چون مسیر رسیدن به حاجت، نیاز به امتحان و قوی‌تر شدن داره.

---

✨ ۳. اینکه در خواب بیشتر به حرم امام حسین (ع) می‌ری

این خودش معنی خاصی داره. امام حسین (ع) نماد ایثار، صبر و تسلیم در برابر سختی‌هاست. شاید پیامی که داره بهت می‌رسه اینه که برای رسیدن به خواسته‌ات، باید صبر و استقامت بیشتری به خرج بدی.

علاقه‌ات به حضرت عباس (ع) نشون‌دهنده‌ی تکیه بر وفا و شجاعت هست، ولی اینکه در خواب بیشتر امام حسین (ع) رو می‌بینی یعنی فعلاً درس صبر و تحمل در مسیر برات پررنگ‌تره.

---

✨ ۴. جمع‌بندی تعبیر

این خواب‌ها نشونه‌ی رد شدن حاجتت نیست.

بلکه تأکیدیه بر اینکه تو هنوز زیر نظر و در مسیر هستی، ولی باید با صبر، توکل و امید پیش بری.

وقتی ضمیرت به کربلا میره، یعنی قلبت هنوز امید داره و درهای گشایش می‌تونه باز بشه، حتی اگر فعلاً شرایط سخت‌تر به نظر بیاد.

---

🌹 توصیه‌ی قلبی: هر بار که خواب کربلا دیدی، به جای اینکه فکر کنی چرا حاجت نشده، اون رو نشونه‌ای از دعوت دوباره و توجه اهل‌بیت (ع) بدون. خیلی وقت‌ها این خواب‌ها، مقدمه‌ی گشایش بزرگ‌تری هستن که هنوز زمانش نرسیده.

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱