2777
2789
عنوان

چی درست کنم؟

180 بازدید | 13 پست

قرار چندوقت دیگ جاریم اینا با دوستاشون بیان خونمون حداقلش یک هفته رو میمونم شامو نهار چی درست کنم تکراری نباشه؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوفت😂

تو برا جاری غذا درس کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه خودش چشه؟؟

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

جاری با دوستاش

غذای غیر تکراری😈

نون و پنیر و گردو

نون و پنیر و سبزی

نون و پنیر و طالبی

نون و پنیر و هندوانه

نون و پنیر و کره

نون و پنیر و چایی شیرین😆

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

وای،،،من از فکر کردن به اینکه یکی بخواد یه هفته خونم بمونه استرس میگیرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بزن تو کار پلو..انواع پلو😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
یک هفته.اونم با دوستاش.چه خبره.یا کیش هستی یا بندر؟

کیش هستم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭