2777
2789

الان به خاطر تورم ازدواج کم شده

منم خواستگار نداشتم تاحالا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حاجت های بهتری هم هست چرا ازدواج

وا؟ 

این چه حرفیه

ازدواج بخشی از سرنوشت آدم هست

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم خاستگار ندارم تاحالام نداشتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اره  ولی ده سال بعد ازدواج کردم😁 بنظرم همه چی ب وقتش اتفاق میفته حتی وقتی توقعش رو نداری.روزش که برسه خودش پیش میاد فقط دعا کن اون روز بخت خوبی نصیبت بشه، ن مث خیلیا ک هر گند و گوهی رو تحمل میکنن ک فقط بگن شوهر داریم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منم  دلم میخواس ازدواج منم حالا ک ازدواج کردم در به در دنبال بچه‌دار شدنم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ببین نیاد بهتره تا بیاد و نشه منم همش دعا کردم بیاد اومد اما کنسل شد الان میگم کاش اصلا نیومده بود ر ...

من منظورم رل و دوست پسر نیست وگرنه خودمم داشتم روحم نابود شد منظورم خواستگاره