2777
2789

چیزشیرین وخنک بخور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار زبون بسته بخوابه نترس چیزیش نیست خوابیده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

واقعا جوابه؟؟ دکتر گفت ساعتی هشت بار باید تکون بخوره

آره جوابه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخوابتوی یه ساعت بشمار اگه کمتر از ۱۰ تا اگد زد برو بیمارستان سر ...

از هشت تا تا ده نیم هی تکون میخوردن زیاد ده نیم تالا یهو یادم اومد چرا تکون نخوردن

هیچی..یک ساعت جای نگرانی نداره..یه چیزشیرین بخور.به پهلو دراز بکش..دختر خواهرم دوروز تکون نخورد...الان ماشالله بزرگ شده خانم شده  وبرای کار کردن وتکون خوردن‌تنبل🤧 از همون جنینی تنبل بود🤣

پارسا پسرمامان😍

اذیتش نکن خوب اونم به استراحت نیاز داره

نهایتش خیلی نگران شدی یه چیز شیرین بخور به پهلو بخواب صبر کن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

جدی اخی مامان قربون خوابیدنش بره واقعا بچه تو شکم میخوابه

آره گلم نگران نباش جاش گرم و نرمه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند