2777
2789
عنوان

شوهرم سربچه دعواراه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 30 پست

بچه ها دخترخاله م۱۰سالشه اومد بادخترم ۳سالشه بازی کردبزرگه کوچیکه باهم گرفتن حالا بزرگه روبازمیخام شامپو بزنم خدا کنه بره

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دخترخاله م۱۰سالشه اومد بادخترم ۳سالشه بازی کردبزرگه کوچیکه باهم گرفتن حالا بزرگه روبازمیخام ش ...

باید تک تک رشک ها رو جدا کنی 

رو بالشی ها و لباسهاشونو بشوری اسباب بازی هایی که بیشتر بازی  کردن تمیز کنی 

خونه رو هم هر روز جارو برقی بزن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بگو بشین بابا تا نزدم صدای سگ بدیچقد مردا 💩شدنبخدا شوهر من تواینجیزا بخواد دخالت کنه خونش حلاله

بیچاره شوهرت...بچه فقط بچه زنه؟؟   شوهرت بچتو برداره ببره ی کار منسوخ شده و غلطو روش پیاده کنه برش گرد ونه چ ری اکشنی میدی

باید تک تک رشک ها رو جدا کنی رو بالشی ها و لباسهاشونو بشوری اسباب بازی هایی که بیشتر بازی کردن تمیز ...

کل عروسک هاشوانداختم تو ماشین لباس روبالشی وپتوهاش شستم هی میگم اینم کچل کنم میترسم شوهرم بدترکنه👀

ارومش کن بگو لازم بوده و بهتر درمیاد و پرپشت میشه و..(البته که این پرپشت شدنه واقعیت نداره اما حالا اینجوری بگو)..و اینکه حق داره دیگه...تو همسرت یهویی دست دخترتو بگیره مثلا یکسال دیگه موهاشو بزنه برش گرد ونه ناراحت نمیشی؟اون بچه بچه جفتتونه ها..نه فقط مال شما

آره، من داشتم سس مایونز میزدم حتی شپش های بزرگ هم خفه میمرد، نیم ساعت یکساعت بزار بعد بشور

به کل موهاش مایونز بزنم یکبار بزنم دیگه تمیزمیشه؟

عزیزم اسفند و بجوشونید و وقتی خنک شد با اب و چیزای داخلش بریزید رو موهای دخترتون فقط هواستون باشه که به صورتش نخوره چون خارش داره بعد که ریختین رو موهاش یه پلاستیک بپیچید دور موهاش و یک ساعت بعد بشورید و ببری تو فضای باز با شسوار موهای دخترتونو خشک کنید اروم اروم از ریش موهاشو صاف کنید .

تموم شدو رفت 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

کل عروسک هاشوانداختم تو ماشین لباس روبالشی وپتوهاش شستم هی میگم اینم کچل کنم میترسم شوهرم بدترکنه👀

چرا کچل با حوصله رشک و شپش رو جدا کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ