2777
2789

چطور رفتار میکنید

مثلا من از داداشم ۱۱ ماه کوچیکترم اون همیشه اولویت مامانم بوده از انتخاب دانشگاه تا گواهینامه،کلاس های مختلف،همیشه از من زدن دادن داداشم ،نذاشت رشته موردعلاقم برم گفت داداشتم آزاده برا تو نداریم ملی بیار فقط آوردم ۳خط عوض میکردم تا برسم دانشگاه، اونوقت داداشم با ماشین فاصله ربع ساعته سرراست میرفت،که اون پسره میخواد ازدواج کنه نون زن و بچه بده و در خدمت خودش و زن و بچش بودن ،حتی الان چون طبقه بالاشون نشستن ،حتی بین بچه هامون فرق میزارن 

اونوقت من زود ازدواج کردم با دوتا بچه الان میخوام برم برای گواهینامه مامانم میدونه چقدر سخته ولی یکبار نیومده بچه هامو بگیره یا پیشنهاد نمیده بیان کمکم جابجایی ،شغل شوهرم طوریه که دو روز نیست ،خودم میرم و میام بچه هامم تنها میزارم ،زنگ نزنم زنگم نمیزنه ،زن داداشم هفته ای ۷روز ۵روزش ول میکنه میره خونه مامانش با خواهر مجردش برن باشگاه و بگردن ،مامانم ناهار و شام داداشم رو میده ،اونوقت من هفته ای یک روز میرم برای ناهار فقط بهم میگه زودتر نیای مبادا کمک بدی ،باقی روزا هم فقط میرم سر میزنم عصرا برا شامم نمیمونم چون تا ده شبم بشینم داداشم نباشه خبری از شام نیست ،

اونوقت مامان بابام وسایل و مصالح ساختمانی داداشم رو تا دوتا شهر اونورتر میبرن 

عزیزم💔💔همین ۲تا بچه هستین؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه تغییرشون داد. اشکالی نداره، مطمئنا خدا خیلی بیشتر توای تورو داره تا داداشت. بهشون بی احترامی ن ...

خیلی سخته برام کلا دیگه با مامانم صمیمی نیستم رفتارم ناخداگاه عوض شده 

نه ته تغاری جونشون سربازه شهر دیگه ماهی یک دفعه میرن بهش سرمیزنن وسایل میبرن، اونم آینه دق میشه برام ...

خیلی نامردیه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

به مامانت تا حالا اینا را نگفتی؟؟؟