2777
2789

ولادت امام حسن عسکری 

پدر ولی عصر صاحب الزمان مهدی عج 

مبارک❤️🎂

الهم صل علی محمد و ال محمد 🌹

خدایا پروردگارا به حق همین روز مبارک به دل بندهات خصوصا جوونا تو این شرایط سخت نگاهی بنداز 🤲🏻

خدایا صبر بده به بندهات در برابر مشکلات 🙏🏻

الهی ارامش و سلامتی نصیب اهالی  هر خونه ای بشه 🤲🏻

خدایا بندهات دارن خیلی سخت میگذرونن تو ایران که ایطور تو کمکشون کن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥲🫠

خدایا خودت کمک کن امیدمون تویی نذار بندهات بیشتر ازین ناامید بشن❤️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

هرچند ڪه رسم است ، بگویند

تبریڪ پسر را به پدرهـا...

میلادِ پدر بر تو مبارڪ

ای آمدنت، رأسِ خبرهـا...💕

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🔅

#میلاد_امام_حسن_عسکری(علیه السلام)🌺

#برهمگان_مبارڪ_باد🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.