2777
2789

بارها از زنا شنیدم میگن خواهر اگر شوهرت معتاد نیس خیانتم نمیکنه تو خیلی خوشبختی

کی اینقد سطح استانداردهاتون اومد پایین؟ 

واضح دارید خیانت مردا رو عادی سازی میکنید! 

چرا یه مرد نمیگه اگر زنت خیانت نمیکنه اون زن عالیه و تو خوشبختی؟

همسر شما باید با شما مث یه ملکه رفتار کنه از ساپورت مالی و حمایت مالی گرفته تا شما رو غرق عشق کنه شما اولویت زندگیش باشی حتی در ماشینو برات باز کنه بند کفشتو ببنده وقتی پریودی برات خوراکی بخره ماساژت بده بوست کنه 

زن لطیفه 

با یه جنتلمن ازدواج کنید نه یکی که خیانت نمیکنه😐

خیلی تو رویایی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا نشونه یک عدد برده است نه مرد جنتلمن..هرچیزی حدی داره عشق و احترام و علاقه هم همینطور 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

دقیقا 

مرد غعط میکنه با هفت جد و ابادش خیانت میکنه

انتخابتون درست باشه 

و اینقدر هم خیانتو عادی سازی نکنید لطفا

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یجور میگی انگار ازینا ریخته همه جانیست خب از هر هزار تا یدونه هس ک نصیب ادم نمیشه

خب ازدواج نکنید... اتفاقا مرد این شکلی خیلی زیاده ولی شماها بخاطر اینکه فقط ازدواج کنید با ادم اشتباه ازدواج میکنید

مگه ازدواج اجباره ؟

باشه ما برات جدا میکنیم از اینا بیا ببر

انگار ریخته کف خیابون!

تاحالا ندیدی و نکشیدی مردت مرد نباشه چقدر سخته زندگی که اینقدر توقع شوهر سیندرلا داری!

بعضی هستن که حاضرن فقط شوهرشون مواد نکشه یا هرشب هرشب با یه زن نگرده ولی مرد باشه فقط مرد.

دیگه این کارای پرنسسی به کنار

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر