2777
2789
عنوان

شوهرم باهام حرف نمیزنه

341 بازدید | 39 پست

ایران نیست 

من قرار گذاشتم با دختر عمه هام برم سینما و خرید و ساعت ۱۰ شب سانس فیلم بود و ما قبلش رفتیم خرید تا بعد فیلم ببینیم شوهرم گفت مگه خیابونی هستی تا اون وقت شب بیرون باشی و گفتم بهش که با ماشین دختر عمم میرم و با همونم برمی‌گردم اتفاقی نمیوفته

ولی گفت خودتو از چشمم انداختی و دیگه هر کاری میخوای بکن و هیچ ارزشی برام نداره.و..

الانم از دیشب ۷/۸ جواب پیام و تماسام رو نمی‌ده 

شاکیه که چرا سانس فیلم رو اون موقع گرفتیم بنظرتون من اشتباهی کردم؟بهش گفتم لایو لوکیشن بهت میدم یا زود زود زنگت میزنم ولی دیگه جواب نداد گفت منتظر تبعاتش باش

کل بیرون رفتنه رو از دلم دراورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شوهرته ، خوب اینجوری دوست دارید برید بیرون مجرد بمونید

شوهرم ایران نیست یکساله منم افسردگی گرفتم خودش تفریحش رو می‌ره کلاس می‌ره سر کار می‌ره من فقط هفته ای یکبار بیرون میرم باید بگم اونم مجردی براش بهتره؟

به نظر من که کار اشتباهی نکردی

یعنی چی جواب نمیده و تهدید میکنه

درست حرف بزنه بگه مثلا اینجوری نگرانت میشم یا دفعه های بعد سعی کن ساعت‌های مناسب تر بیرون باشی

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
🙄🙄واقعا متاسفم براشخودش رفته قرار نیس کسی ک مونده بپوسه تو خونه

میگه زودتر می‌رفتی زودم برمیگشتی گفتم چهار نفر آدم اوکی بودن اون ساعت ماشین از اونا بوده دنبال منم میان نمیتونم به زور بگم ۴ عصر بریم که دیگه جوابمو نداد