2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یا نه

253 بازدید | 16 پست

پدرشوهرم کشاورزه. الان فصل میوه چینی هست. شوهرم چند هفته ای هست که میره شهرشون تا به پدرش کمک کنه برای میوه چینی. هفته قبل اونجا بود. منم دو هفته قبل که رفته بود باهاش رفتم. چون عروسی خواهرشوهرم بود، حدود ۵ روز شهرشون بودیم و بعد برگشتیم. ولی آخرین سری باهاش نرفتم دیگه. دوباره همسرم امروز میخواد بره. به نظرتون باهاش برم؟ اونا هم اینطورین که خانوادگی کمک میدن برای میوه چینی. خواهرشوهرام و شوهراشون و شوهر من و مادرشوهر و پدرشوهرم. من تک عروسم. ولی خب امسال که اولین سال عروسیم بود، از اول واسه کمک نرفتم که توقع نداشته باشن ازم.

اما این سری مردد هستم که برم یا نه. از یه طرفم میگم اگه نرم خب عادت میکنه شوهرم هر سری باهاش نرم. نمیدونم چیکار کنم. 

برو ولی خیلی به خودت زحمت نده من رفتم فقط غذا براشون پختم شوهرم اصلا نذاشت کمکی توی چیدن بکنم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چطورن ماها ک زن داداشامون بیشتر از داداشا جوش میزنن بیان خونمون ... در کل اگر خوبین باهم حتما برو چون باعث میشه روابطتون گرم تر بشه تو الان دختر اون خانواده ای مسلما خیلی خوشحال میشن بری ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
برو ولی خیلی به خودت زحمت نده من رفتم فقط غذا براشون پختم شوهرم اصلا نذاشت کمکی توی چیدن بکنم

خواهرشوهر ها هم کمک میکنن؟ یعنی توی خانوادشون خانم ها هم کمک میدن؟

خواهرشوهر ها هم کمک میکنن؟ یعنی توی خانوادشون خانم ها هم کمک میدن؟

اره اونا از صبح زود میرن توی باغ موقع ناهار برمیگردن میخورن دوباره تا غروب میرن

شوهراشون کاری نمیکنن کلا نمیان منم سالهای پیش نرفتم امسال رو رفتم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

زن داداشم یادمه می اومد موقع کار خونمون با اینکه خودشم بچه همونجا بود

کم کار می کرد

ولی مامان و مخصوصا بابام از اینکه می اومد خونمون خیلی خوشحال میشدن

من بچه بودم باهاش خونه می موندم معلوم بود دوست نداره بیاد

و ناراضیه

اگر میری با دل خوش برو

اره اونا از صبح زود میرن توی باغ موقع ناهار برمیگردن میخورن دوباره تا غروب میرنشوهراشون کاری نمیکنن ...

خیلی خوبه که شوهر شما اجازه نمیده میوه بچینی. من اگه میوه هم بچینم شوهرم چیزی بهم نمیگه یا جلوی خانوادش جوری رفتار نمیکنه که بهشون بفهمونه من نباید انجام بدم. مرد هایی امثال شوهر شما هستن که همسرشون رو بالا میبرن و برای اطرافیان حد و مرز مشخص میکنن. من میدونم که اگه برم سر باغشون خلاصه باید کمک بدم. 

زن داداشم یادمه می اومد موقع کار خونمون با اینکه خودشم بچه همونجا بودکم کار می کردولی مامان و مخصوصا ...

فکر میکنم پدر و مادر شما توقعی هم از زن داداشتون برای کمک نداشتن. همین که میومده خوشحال میشدن