2777
2789

سلام دوستان

من 10موعدم بود و نشدم دیروز بی بی چک استفاده کردم خط انداخت و کاملا پررنگ 

الان من باید چیکار کنم??کجا برم ??برم آزمایش بدم یا اول برم دکتر زنان??

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

یه خط یا دوخط؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه بارداریت. برو دکتر عمومی آزمایش بتا برات بنویسه بعدش که مطمئن شدی برو پیش پزشک متخصص پرونده تسکیل بده

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
دو خط شده 

خب اول میری پیش دکتر زنان واست آز مینویسه مثبت شد خودش برات میگه چی بخوری چی نخوری

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
من اول رفتم پیش دکتر برام آزمایش نوشت بعد از آزمایش که مثبت بود رفتم پرونده باز کردم پیش دکترم

ممنونم مرسی عزیز

ازمایش خیلی خوبه خیالت راحت میشه من دیگه از بی بی متنفرم از بس بهش نگاه میکردم

درسته منم خیلی بدم میاد از بی بی و قسمم خورده بودم دیگه نخرم ولی دیروز همسرم خرید 

ممنونم ازت 

سلام

مبارکه

اول باید بری آزمایش تیتر بتا انجام بدی

اگه قبلش زیر نظر دکتر بودی و آزمایش های قبل بارداری رو انجام دادی با جواب آزمایش چهارهفنه دیگه برو دکتر زنان

اگه قبلش زیر نظر دکتر نبودی که بعد از گرفتن جواب آزمایش زود برو دکتر

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷