2777
2789
عنوان

جای حسودی نداره به نظرتون

405 بازدید | 29 پست

ما دختر به دختر ازدواج کردیم. اوایل شاید مقایسه ذهنی میکردیم طرفین ولی بعد ها کمتر شد.

مثلا من بیمارستان دولتی زایمان کردم و گفتم زندگی من چه ربطی به داداشم داره که خانومش خصوصی زایمان کرده یا برام مهم نبود برن اگه سفر یا بیشتر لباس بخره خانومش اتفاقا باعث افتخارم و خوشحالیم میشه. و دعا میکنم خداوند روزی سونو بیشتر کنه کلا همه رو تا خوشحال باشن بچه های برادرم زن برادرم، برادرم. ولی خانومش براحتی تو دعواها چون می‌ذاره می‌ره شهرستان، من نگران بودم نکنه ماشین رو برادرم به نام زنش بزنه. چون کلی طلا داره ولی خونه ندارن. 

و دیروز  نهایتا به نام زن داداشم زدن ماشین رو. 

من غصه خوردم که خدایا شوهرم برده اینو محضر ماشین به نام خواهرش اوکی کردن اومده. در صورتی که ماشین خودمون رو هر چی گفتم حداقل بهم تعارف میکردی به نامم بشه نگفتی و ازش گله میکردم. و به نامم نزده. نه خونه مون به نام کنه نه ماشین. حالا خونه رو میگم مال خودشه با هم نخریدیم به من مربوط نیست ولی ماشین رو شوهرم الکی میگه برام فرق ندارد ولی به نامم نزده. جای حسادت نداره ؟ درسته آخه؟ مگه من طلا نفروختم حتی طلاهای بچه م هم برای ماشین فروختم منم سختی کشیدم خب..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا رقتار خودت اشتباهه

شوهری که خونه و ماشین داره چرا بری دولتی زایمان کنی

یا چرا سفر نری

خوب وقتی آدمها واسه چیزی هزینه نکنن( مالی ، روحی ، زمانی ،...) براشون بی ارزش میشی

زنداداشم دعوا راه انداخته تا ماشین به نامش شده تا شهرستان رفته

شما چیکار کردی

زندگی جوری هست که باید حقت رو بگیری

مگه اون طلا رو داداشت نخریده

ادم از هر کسی میشه یاد بگیره ، شما هم از زنداداشم یاد بگیر

زن داداشم اونقدر به زندگی من حسودی کرد تا زندگی خودشو پاشوند

مواظب باش زندگیتو نپاشی

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن حتی زندگی  برادرت

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
ببین کلا رقتار خودت اشتباههشوهری که خونه و ماشین داره چرا بری دولتی زایمان کنییا چرا سفر نریخوب وقتی ...

یجوری میگی شوهری که خونه و ماشین داره باید فلان کنی..

هر کی خونه و ماشین داره دلیل بر پولدار بودن و درآمد بالا و فلان نیست.. خودشم داره میگه طلای بچش رو هم حتی فروخته که تونستن ماشین بخرن

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

نفهمیدم الان برادرتون ب نام زنش زده ماشینو ناراحتین ؟ یا شوهرتون ماشینتونو به نام خواهرش کرده؟

نه برادرم به نام زنش زده. ولی چون ماشین موقع ثبت نام به نام شوهرم ثبت نام کرده بودن، شوهرم برده که به نام خواهرش یعنی زن داداشم بزنه.

نه برادرم به نام زنش زده. ولی چون ماشین موقع ثبت نام به نام شوهرم ثبت نام کرده بودن، شوهرم برده که ب ...

اسی یچیزی بگم؟

خلائق هر چه لایق💋.

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱