2777
2789
بستگی داره بدن هر کسی فرق داره جز گروه پر خطر نیستی؟؟من خودم ک هم موتور سوار میشدم هم ماشین

من قبلا یه سقط داشتم قلبش تشکیل نشد یعنی الان تازه بی بی چک مثبت شده میتونم سوار موتور بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماشین آره بابا می تونی بری من همش بیرون بودم با ماشین حتی رابطه هم داشتم اگه  لکه بینی اشکالی نداره با ماشین بری البته من با وجود لکه بینی  روزهای اول بازم میرفتم بیرون

مثلا مسیرتون چند دقیقه بود 1 ساعت در روز ضرر نداره باشین؟

ببین میخای بشینی خونه ؟ نمیخای بری دکتر یا خونه مادرت خب سوار ماشین شو دیگه فقط خیلی حساسی موقعه دست انداز ها بگو یواش بره وگرنه بیرون رفتن مشکلی نداره 

من مامانم میخاس بره مکه همین سال 1403 اردیبهشت یت خرداد بود منم خبر نداشتم حامله م 2 روز بکوب کار می‌کردم خیلی کم میخوابیدم کمر درد  شده بودم خیلی خسته شده بودم  منم نمیدونستم 1 هفته بعدش فهمیدم حامله م الان دخترم کنارم خوابه 

پس میگن موتورسواری دهانه رحم باز میکنه اشتباهه؟

من سوار شدم خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد شما میگی سقط داشتی بنظرم رعایت کن یا با دکترت مشورت کن ... احتیاط شرط عقله

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌