2777
2789
عنوان

پرسش و پاسخ روانشناسی

126 بازدید | 17 پست

سلام

اگر سوالی در موضوع روانشناسی دارید بپرسید‌. راهنمایی می‌کنم.

لطفا تا جایی که امکان داره شرح بدید. تا راهنمایی بهتری صوتی بگیره.

لطفا مطلب غیره در این تاپیک ثبت نکنید.

موفق باشید.

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم دانش آموزام ازم حساب ببرن

باید پذیرششون کنی و باهاشون مثل یک دوست رفتار کنی‌ تا کمبود محبت های خانواده را از شما دریافت کنند. اون موقع بهترین رابطه شکل می گیره. تو فکر حساب بردن نباش که دیگه نسلش تموم شده. 

روانشناس

بله بپرسید.

من رشتم مشاورست ، واقعا نمی‌دونم برای ارشد چی بخونم

میتونید راهنماییم کنید؟ خودم به کودک و نوجوان فکر میکنم ولی حتی اونم مطمعا نیستم

و اینکه با مدرک فعلیم ، کاری هست که انجام بدم که تجربه باشه برای بعد؟یا پیشنهادی دارید؟

من رشتم مشاورست ، واقعا نمی‌دونم برای ارشد چی بخونممیتونید راهنماییم کنید؟ خودم به کودک و نوجوان فکر ...

مدرک را گرفتید؟ الان هیچ فعالیتی ندارید؟

روانشناس

فعالیت ها و کلاس های خارج دانشگاهی چیزی داشتی؟

نه متاسفانه ، شرایط مناسبی نداشتم این مدتی که درس میخوندم

تازه شرایط بهتر شده که اونم با خاطر شغل همسرم اومدیم ی استان دیگه و اینجا هنوز خیلی آشنا نیستم ، نمی‌دونم چی ب چیه

فقط تا الان به خاطر بعضی کلاس عملی ها یا کارورزی هام ۲ تا آزمون کار کردم ، آزمون Mmpi و Scl90 

الان هم دارم آزمون Neo کار میکنم 

یکی از استادهای اینجا به خاطر کارورزی ازم خواسته پنجشنبه ها برم دفترشون ، و موقع بازدید فرزند و والد اونجا باشم و فعلا در حد حرف گفتن ک اگر کیسی اجازه داد  بهت میگم بیای داخل اتاق ، کارگاه هم برگزار میشه که میتونم شرکت کنم اونجا 

همین

نه متاسفانه ، شرایط مناسبی نداشتم این مدتی که درس میخوندمتازه شرایط بهتر شده که اونم با خاطر شغل همس ...

ماده هفته یک کارگاه روانشناسی رایگان داریم. اگر مایل باشید می تونید شرکت کنید و با ما همراه بشید. مسیر ها پیشرفت خیلی خوبی در این رشته وجود داره. در مورد ارشد هر رشته ای بیشتر دوست داریدبخوانید. کودک عالیه.

روانشناس