2777
2789
عنوان

امروز باید زایمان کنم .بیاین کمکم کنین.

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 37 پست
پاشو برو بیمارستان بستری شو تحت نظرباش پاشو😥😥😥

خب بستریم نمیکنن چکار کنم.

یکی دوساعت نگه میدارن و نوار قلب و معاینه و برو بسلامت.تا بیشتر باز بشه

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
رفتم.چندین بارم رفتم.میگن برو خونه زوده هنوز. نوارشو گرفتن خوب بود. دیروز تا حالا هم ترشحات غلیظ د ...

عزیزم تو کلاس بارداری به ماگفتن رروزای اخر روغن کرچک و خاکشیر با شربت زعفران بخورین.دوش اب گرم بگیر.حواست به تکون های بچه باشه فقط.انشالله به سلامتی به دنیا بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشورت دکترت پیاده روی زیاد داشته باش

باشه.دیشبم پیاده روی کردم.بنظرتون موثره؟

نمیخوام تاریخش از بیستم بگذره.

دعام کنین تو رو خدا

رفتم.چندین بارم رفتم.میگن برو خونه زوده هنوز. نوارشو گرفتن خوب بود. دیروز تا حالا هم ترشحات غلیظ د ...

فقط استرس نداشته باش، ب سلامتی زایمان کنی ، برا همه اینجوریه منتظر انقباض های شدید تر باش ،دردهای زایمان ی دفعه اتفاق میفته، دوش آب گرم بگیر، برا منم دعا کن اگه یادت موند موقع دردهات

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌

عزیزم اگه میخوای طبیعی بزایی .خیلی راه برو پله برو تا وقتی هم دردات زیاد نشده یعنی فاصله دردات یه ربع یکبار نشده نرو بیمارستان چون میخوان اونجا بهت امپول فشار بزنن که خیلی وحشتناکه .ولی فعلا تا میتونی راه برو دوش اب گرم بگیر .وقتی هم دردات شروع شد بازم دوش اب گرم بگیر دردت را اروم میکنه.

ولی اگه لکه دیدی سریع خودتا برسون بیمارستان.

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟
داشتم ولی یهو دردام خوابید.الان درد خاصی ندارم

یعنی درد داشتی رفتی بیمارستان؟من چند روزه نه ماهم تموم شده ولی خبری نیس😞

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
خب بستریم نمیکنن چکار کنم. یکی دوساعت نگه میدارن و نوار قلب و معاینه و برو بسلامت.تا بیشتر باز بشه

میگی حرکاتش کم شده استرس گرفتم بخدا😣برو سز کن تو خصوصی،حیفه اینهمه منتظر موندی😥

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
باشه.دیشبم پیاده روی کردم.بنظرتون موثره؟ نمیخوام تاریخش از بیستم بگذره. دعام کنین تو رو خدا

پیاده روی خیلی خوبه به شرط اینکه دکترت تایید کنه.

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
عزیزم تو کلاس بارداری به ماگفتن رروزای اخر روغن کرچک و خاکشیر با شربت زعفران بخورین.دوش اب گرم بگیر. ...

روغن رو همینجوری بخورم؟کپسولشم هست نمیشه کپسولشو بگیرم؟

شربت زعفرون میخورم.

ولی خاکشیر الان میرم درست میکنم میخورم

یعنی درد داشتی رفتی بیمارستان؟من چند روزه نه ماهم تموم شده ولی خبری نیس😞

اره اولش درد گرفتم.سه تا بیست دیقه.بعد ک اعزامم کردن همه دردام رفت و سرحال شدم.

برو نوارشو بگیر حتما

اره دیشبم گفت برو پیاده روی

خب اگه گفته که بهتر.پاشو برو پیاده روی خسته که شدی یه نیم ساعتی بشین دوباره پیاده روی رو ادامه بده.اما تنها نرو حتما یه نفر دنبالت باشه که اگه دردت گرفت بتونه کمکت کنه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
روغن رو همینجوری بخورم؟کپسولشم هست نمیشه کپسولشو بگیرم؟ شربت زعفرون میخورم. ولی خاکشیر الان میرم د ...

عزیزم از من میشنوی نخور بیشتر افرادی که اینا را میخورن بچع تو دلشون پی پی میکنه میبرنشون برای سزارین یه نمونش خود من .من الان چهار ماه زایمان کردم

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟