2777
2789

من نمیدونم اگر کسی دوست نداره این تاپیکو می‌تونه خارج بشه چه کاریه  اعلام نظر در باره عقاید دیگران

ب عقاید هم کاری نداشته باشیم 

مگر نمیگن خانوم های محجبه نباید به بی حجاب ها تذکر بدن که حجابتو رعایت کن و کاری نداشته باشند

پس بقیم اگر عقاید اینارو دوست ندارند کاری نداشته باشند 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا ، اشتباه کردم اومدم ، من خیلی آدم با عقیده ای هستم ، اما شماها بچه هاتونو دارید مجبور ب کاری م ...

نه من مجبور نکردم ، خودش خواست اینجور باشه 

اگه من مجبورش کرده بودم ، توی این دوسال ، روسری سرش نمی کرد ، بچه به بزرگترش نگاه میکنه 

با خدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هر چه خواهی کن!

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مشخصه، ربطی ب بی خدایی نداشت ک ب من اینو میگی ، عقیدتی انقدر قدیمیه ک فکر میکنی هرکی اینو بگه ینی ب ...

من به شما نگفتم ، اما خب فحش بندازی زمین صاحبش خودش بر می داره😂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

تربیت بچه هرکس به پدرومادرش مربوطه سرتون رو از زندگی مردم بکشین بیرون به قول خودتون به ما چه رو ...

والا خودشون هرچی میشه هی میگن ب بقیه ربطی نداره الان چرا نظرمیدن اینجا 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حجابو گفتم چی میگی تو

منم در مورد حجاب گفتم عزیزم 

به نظرت ما کم عقلیم که به بچه هامون حجاب رو آموزش میدیم یا فقط چون تو دینمون بوده ؟ 

نه عزیزم من خودم کار کرد حجاب رو درک کردم و بهش رسیدم 

هر دو طرف رو هم تجربه کردم 

ولی فهمیدم حجاب مثل اون غذای سالم و پاک میمونه که حالمو خوب می‌کنه و بی حجابی مثل اون غذای ناسالم که بیمار می‌کنه 

حالا یکی می‌فهمه علت بیماریشو یکی نمی‌فهمه ،

حجاب رو امتحان کن شاید مشتری شدی 

یاد دادن حجاب به فرزند یعنی اینکه بهش یاد بدیم مهربان‌تر باشه ، و برای میل به جلوه گری و راحتی خودمون به جامعه و سلامت روان مردم آسیب نزنیم 

و هر انرژی ای که ما به محیط بدیم و هر کار خوبی که بکنیم قطعاً به ما برمیگرده 

اینو من نمی‌گم قانون دوم نیوتنه 

راستش من کل خونوادمون مذهبین هم سمت پدر هم مادر هم محلمون کلا پر از آدمای مذهبی

و ۹۹ درصد تمام دخترای تو فامیل و اشنا و محلمون که مثل من از بچگی مثلا زیر ۹ سال با حجاب و این چیزا اشنا کردن همشون مانتویی و بدون حجابن و خودمم همینطوری شدم و هممون متنفر شدیم و هیچ دختر چادری تو فامیلامون نیست دیگه اصلا و اوناییم که چادری موندن خودشون میگن جرات ندارن بردارن وگرنه دوس ندارن

اما اون دوستام که توی مدرسه خونواده هاشون گیر نمیدادن و معقولانه و کم کم اموزش دادن با حجابن تقریبا

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
بی خدا باش هرچه خواهی کن پس با ننت بودی یا بابات؟ پیام منو ریپلای کردی ویگه,? مطمئنی مسلمونی؟ چون اگ ...

تربیت نداری ، برات متاسفم ، به پدر مادر من چیکار داری 

هر آنچه لایق خودته به من گفتی ، قبلا هم گفتم مجبور نیستی اینجا باشی 

منم در مورد حجاب گفتم عزیزم به نظرت ما کم عقلیم که به بچه هامون حجاب رو آموزش میدیم یا فقط چون تو دی ...

نیوتن الان پنیک میکنه روحش وقتی بفهمه قانونشو ربط دادی ب حجاب

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
تا تو باشی زر گنده تر از دهنت نزنی ک میگی حرفو بندازی زمین صاحبش برمیداره ، با امثال شماها باید همین ...

جوابتو قیامت می دم 😉

اسی تاپیکتو میشه ببندی   حوصله ای روشن فکر های گمراه رو ندارم