2777
2789

کسی ک برای یادگیری باشگاه رفته فرم گرفته حالا میخواد ۶ ماه میخواد ۲ سال 

حالا دیگ ب دلایلی نمیتونه بره .و میخواد تو خونه ورزش کنه !بدنی ک قبلا ساخته نابود میشه ؟یا ن میمونه .یا ک میتونه پیشرفت کنه 

با کش و ی دمبل متغیر 

بستگی به شدت تمرین داره خب قطعا امکانات باشگاه خیلی بیشتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شدت تمرین داره خب قطعا امکانات باشگاه خیلی بیشتره

حداقل  میتونه همون بدن رو همونجوری نگه داره؟

اگ از اول ک تصمیم داره بدنش رو بسازه تو خونه شروع کنه چطور ؟میرسه ب هدفش ک سفت شدن بدنه ؟

حداقل میتونه همون بدن رو همونجوری نگه داره؟اگ از اول ک تصمیم داره بدنش رو بسازه تو خونه شروع کنه چط ...

آخه سوالت خیلی کلیه بستگی داره چطوری تمرین کنه همچی بستگی به خودش داره وگرنه من تو خونه هم دمبل سنگین میزدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اگه عزمشو جزم کنه و واقعا تمرین کنه اره ولی یسری جاها فقط با دستگاه جوابه ک باید به فکر جایگزین مناس ...

خب عزیزم میتونه پیشرفت نکنه ولی بدنش رو همونجوری نگه داره؟

یا اینکه کسی ک قصد داره بدنش ک شل شده رو سفت کنه اگ از همون اول تو خونه تمرین کنه با همون وسایلی ک گفتم ب جایی میرسه ؟چقدر طول میکشه ؟اگ پروتئنش رو کامل بخوره

و میتونه تا آخر تو خونه ادامه بده

من دیسک گردن و کمر گرفتم

مبخوام ادامه باشگاه رو برم چی بزنم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
آخه سوالت خیلی کلیه بستگی داره چطوری تمرین کنه همچی بستگی به خودش داره وگرنه من تو خونه هم دمبل سنگی ...

خب الان منی ک تازه کارم و میخوام بدنم سفت بشه چون شل شده بعد کاهش وزن 

تصمیم دارم توی خونه ورزش کنم با کش و دمبل متغیر ک اگ سبک شد باز برم سنگین ترش رو بخرم 

میشه واقعا؟سفت میشه ؟تغذیه ک پروتئن هست رو هم رعایت کنم

خب الان منی ک تازه کارم و میخوام بدنم سفت بشه چون شل شده بعد کاهش وزن تصمیم دارم توی خونه ورزش کنم ب ...

به اندازه باشگاه و مربی خوب نمیشه ولی بازم تاثیر خودشو داره

میتونی قطعا اگه تمرینتو داشته باشی و تغذیه ک خیلی مهمه رو رعایت کنی، نه خراب نمیشه اگه شرایط داری برو باشگاه خیلی بهتره اگه شرایط نداری تو خونه ورزش کن

خیلی از حرکتایی ک تو باشگاه میزنن رو خودتم تو خونه میتونی انجام بدی مث حرکات شکم پهلو، حرکتایی ک با دمبل و کتل بل انجام میدن

خب عزیزم میتونه پیشرفت نکنه ولی بدنش رو همونجوری نگه داره؟یا اینکه کسی ک قصد داره بدنش ک شل شده رو س ...

بستگی داره اره با دمبل میتونی جلو بازو و پشت بازو و تا حدودی زیر بغل و باسن و پشت پا رو همونجوری نگه داری ولی ممکنه جلو پا تحلیل بره بخاطر نبود دستگاه جلو پا و پرس پا

سوال دومت اره میشه بستگی داره تمرکزت رو کجا باشه

میتونی قطعا اگه تمرینتو داشته باشی و تغذیه ک خیلی مهمه رو رعایت کنی، نه خراب نمیشه اگه شرایط داری بر ...

ینی الان ک شرایط دارم باشگاه برم بعد ب دلایلی ک نتونستم برم ادامه بدم تو خونه خراب نمیشه همه چی 

چون میگن خیلی بده بدنسازی رو بری و بعد ول کنی

ینی الان ک شرایط دارم باشگاه برم بعد ب دلایلی ک نتونستم برم ادامه بدم تو خونه خراب نمیشه همه چی چون ...

ببین خب همه چی بستگی داره به خودت امکانات باشگاه خیلی بیشتره مثلا خیلی از تمرینات پایین تنه بالاتنه رو تو نمیتونی تو خونه انجام بدی فقط یه سریاشو میشه انجام داد

قطعا ک اگه به کل ورزش رو ول کنی عضلاتت تحلیل میرن ولی ببین ۷٠ درصدش تغذیته ک باید رعایت کنی نه باشگاه تو هرروزم ک وزنه سنگین بزنی ولی پروتئین کافی به بدنت نرسه نمیتونی نتیجه بگیری