2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش باید بخواد من پدربزرگم خیلی اسرار داشت تو نوجومی با حجابم کنه برعکس من راااااااااااحت بودم رااااحتا،  اصلا میگفت لباس پوشیده بپوش بدتر لج میکردم یه بار از لجش یه مانتوی گشاد و بلند و خیلی زشت با یه روسریه زشت بلند پوشیدم شبیه گداهای سرچهارراه دقیقا همون شکلی رفتیم یه جای باکلاس،  فقط گریه کردم دیدم لج کنم به خودم اسیب میزنم باز راااااحت میپوشیدم اینا برای ۱۸ تا ۲۳/۲۴ سالگی بودم الان تو سی سالگی عاشق حجاب و چادر شدم🫤🥲 ولی الان متاسفانه شرایطش رو ندارم یعنی توی فامیل نمیتونم یهویی تغییر کاربری بدم،  هرکیو میبینم حجاب داره، عبا میپوشه چادر میزاره و اینا بهش حسودیم میشه،  خدا میدونه قلبا چقدر حجاب رو دوست دارم😔😔😔😔😔

لطفا اجبارش نکنین بذارین خودش انتخاب کنه نه حجاب کامل داشته باشه نه بی حجاب باشه متعادل حجاب داشته باشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

از تمسخر اطرافیان میترسم، راستش سر یسری موضاعات دیگه همینجور حرف فامیل هستم

نفس کشیدن با ماست، بیماری با ماست، خرج با ماست، زحمت‌ها با ماست، مشکلات زندگی با ماست، خرج و‌مخارج با ماست، و و و ....اگه برای حرف مردم زندگی کنیم که اصلا درست و عاقلانه نیست

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای