2777
2789
چیکارش داری ولش کن جاری من تیکه مینداخت🤕😀کل خاندان شوهر بلاکش کردند

عروس ما هم کل زندگیش رو استوری میکرد تا حرفی پیش می اومد سریعا جملات سنگین و کنایه امیز همراه با توهین استوری میکرد یا پست میذاشت. یه بار با همسرش دعوا کرده بود چند روزی رفته بود خونه پدرش در مسیر رفت سریع استوری گذاشت. دیگه تمام شد تصمیمی که سالها در ذهنم بود رو گرفتم!! اخرش انفالوش کردیم تا چرت و پرت هاش رو نبینیم ابرو برامون نذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما هم کل زندگیش رو استوری میکرد تا حرفی پیش می اومد سریعا جملات سنگین و کنایه امیز همراه با توه ...

اتفاقاً خواهریوهرم یه بار رفت خرش چسبید گفت منظورت چیه برای چی این چیزا می‌زاری با کسی مشکل داری اگه  بچه باباتی رک برو بهش بگو از آن موقع بهتر شد 

اتفاقاً خواهریوهرم یه بار رفت خرش چسبید گفت منظورت چیه برای چی این چیزا می‌زاری با کسی مشکل داری اگه ...

نه بابا این از اون بی حیا هاست!! زبون دارن یک متر!! سعی میکنیم ازش دوری کنیم. شر هست

یعنی میاید تو تاپیکا فقط دنبال توهین و دعوایید اگه نمیفهمیدم موضوع چیه تاپیک نمیزدم

ازوم باش

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)