miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 عنوان میشه اگه بینی تون و عمل کردید و تهرانید بیاین کمکم ممنونتونم 152 بازدید | 27 پست برای مشاوره پیش چه دکترایی رفتید و در اخر با کی عمل کردید ؟ راضید؟من چندتا دکتر مدنظرمه : دکتر کمیجانی ، دکتر مجید لطفی ، دکتر نجار زاده و دکتر مسگری رو مشاور بهم معرفی کردنظرتون چیه 🥲کدوما رو میشناسید و کاراشونو دیدید🤔 1404/07/09 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزپستههی عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10966 اخ منم کمک میخوام 🥲من دکتر مفرد رو خیییلی دوس دارم. شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
dr_khanom عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 658 من دو ماه پیش ، پیش دکتر حسنانی عمل کردم و راضیم من بین مفرد و رومیانی و حسنانی مردد بودم
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3306 من اینارو نمیشناسم ولی داخل اینستا حمیدرضا مفرد رو دیدم خیلی کارش خوبه وای اشک شو،اما نه تو غم.
miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 اخ منم کمک میخوام 🥲من دکتر مفرد رو خیییلی دوس دارم. بله مفرد هم خیلی خوبه هزینش ۱۲۰تومنمن اینقد نمیخوام هزینه کنم
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2286 من عمل کردمولی هنوز نتیجه مشخص نیست که بگم راضی بودم و دکترمو معرفی کنمفعلا باید صبر کنماما اگه دوست داشتی پیش دکتر راستکاری و دکتر مفرد هم برومن کاراشونو تو اینستا دیدم بدم نیومدالبته فقط پیشنهادهخودت تحقیق کنچون من مشاوره نرفتم پیششون امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 من دو ماه پیش ، پیش دکتر حسنانی عمل کردم و راضیم من بین مفرد و رومیانی و حسنانی مردد بودم جراح چی عزیزم؟ گوش و حلق و بینی یا پلاستیک ؟مشکل تنفس و اینا که خداروشکر نداری؟
miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 من عمل کردمولی هنوز نتیجه مشخص نیست که بگم راضی بودم و دکترمو معرفی کنمفعلا باید صبر کنماما اگه دوست ... ممنونم عزیزم ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری🩷مفرد خ گرونه ۱۲۰
سبزپستههی عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10966 بله مفرد هم خیلی خوبه هزینش ۱۲۰تومنمن اینقد نمیخوام هزینه کنم من چن وقت پیشا ازش مشاوره گرفتم و گف ۶۰ کاش عمل میکردم. الان دوبرابر شده شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
dr_khanom عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 658 جراح چی عزیزم؟ گوش و حلق و بینی یا پلاستیک ؟مشکل تنفس و اینا که خداروشکر نداری؟ سپتو رینوپلاستینه مشکلی ندارم ، راضیم فعلا
سبزپستههی عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10966 من دو ماه پیش ، پیش دکتر حسنانی عمل کردم و راضیم من بین مفرد و رومیانی و حسنانی مردد بودم راضی هستی ؟؟ هزینت چقد شد شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2286 ممنونم عزیزم ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری🩷مفرد خ گرونه ۱۲۰ راستکاری رو ببین و دکتر همت هم کاراشو ببیناونا تو بازه۸۰ایناست انگارتوی تهران مبالغ کمتر هم هست سرچ کنیدممنونم گلم😘 امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 من چن وقت پیشا ازش مشاوره گرفتم و گف ۶۰ کاش عمل میکردم. الان دوبرابر شده من دوستم خرداد وقت گرفت برای عمل تو مرداد ماه ، ۸۰ تومن شد .الان قیمت کردم گفت ۱۲۹
miss_ngin مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 946 سپتو رینوپلاستینه مشکلی ندارم ، راضیم فعلا خداروشکرر