2777
2789

بگید چیکار کنم راهکار بهم بدین 

خوابم بهم ریخته خبره خیلی شوکه ام کرد منو برد به گذشته

واسم دعا کنین صلوات، ایة الکرسی هرچی میتونید🌹

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من اینجور وقتا صدقه میذارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خبری

یکم خصوصیه نمیتونم بگم اصلا حسمم نمیدونم چیه یه دقه خوبم یه دقه ناراحت یه دقه شوکه یه دقه خنثی😑

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خیره عزیزم

ایه الکرسی زیاد بخون و بخدا توکل کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تنها راهکار فقط بی‌تفاوتی 

ما همیشه نگران نگرانی هایی هستیم که هیچوقت اتفاق نمی‌افته 

تو ذهنت اصلا پروبال نده بهش و گنده اش نکن

هر چیو تو ذهن بزرگ کردی بیرون هم پررنگ میبینیش

خیره عزیزمایه الکرسی زیاد بخون و بخدا توکل کن

بخدا چندشبه بغض گلومو گرفته حتی نمیتونم از ته دل گریه کنم😢 میام اینجا سرگرم شم ولی نمیشه

چشم شماهم واسم دعا کن انشالله نفست حق باشه💓 دعا کن یا خبره الکی باشه و بهم الکی گفته باشن یا خدا بهم آرامش بده دلم اروم بگیره

تنها راهکار فقط بی‌تفاوتی ما همیشه نگران نگرانی هایی هستیم که هیچوقت اتفاق نمی‌افته تو ذهنت اصلا پرو ...

سعی میکنم ولی امان از اخرشبا😭 یجوری شدم که خواب ندارم از شدت ناراحتی سریع پا میشم

شبا آره مرکز تجمع فکرو خیال. پادکست یا وویس گوش بده خیلی تاثیر داره حواست پرت شه

ممنون عزیزم چشم گوش میدم 

دعا کن برام💕

بخدا چندشبه بغض گلومو گرفته حتی نمیتونم از ته دل گریه کنم😢 میام اینجا سرگرم شم ولی نمیشهچشم شماهم و ...

انشالله که خبر دروغ باشه و ارامش بوجودت برگرده

خودتو بخدا بسپار قطعا بهترین رو برات میخواد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
انشالله که خبر دروغ باشه و ارامش بوجودت برگردهخودتو بخدا بسپار قطعا بهترین رو برات میخواد

چقدر با دعات و حرفات آرومم کردی💚

کاربرایی مثل شما ۱۰۰ تاشم کمه🌸