2777
2789
عنوان

مامانا چطوری اتاق بچه رو جدا کردین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
چند سالشه که راحته براش؟

بستگی به بچه تون داره،هر بچه ای شرایطش فرق میکنه،ولی الان و تو این سن آغوش شما بهترین و امن ترین جا واسه اون بچه است

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک به دو سالش بود بردمش توی اتاق خودش به مدت من پایین تختش می خوابیدم بعد کم کم خوابش که برد م ...

منم همین روش رو برای اولین داشتم ولی اونم یکی دو ساعت بعدش میدوید میومد😂😂

منم همین روش رو برای اولین داشتم ولی اونم یکی دو ساعت بعدش میدوید میومد😂😂

نه من میموندم پیشش تا کامل خوابش ببره 

خوابش که عمیق میشد می رفتم توی تختم تا شش سالگی اینطوری بود دیگه بعدش خودش می خوابید 

دختر اولم هم تقریبا تو سن پسر شما خواستم جدا کنم ولی خیلی سخت بود عملاً جدا نشد. نصف خوابش تو اتاق خ ...

نه پسر من راحت جدا شد و من خیلی خوشحالم ک 6سال کنارش خوابیدم هربار برگشتم سمتش دستم گرفت و بدنم ب بدنش تا صب خورد 

سالیان بعد ک ازدواج کنن بزرگ بشن تو حسرت بغلشونیم

چرا بچه ها همشون وسط میخوابن؟؟ 🤣🤣🤣🤣دختر من ۳ونیم سالشه وسطمون میخوابه یعنی نفس بکشیم بخدا برمیگر ...

دختر بزرگم یه زمانی تپلی شد دیگه ما رو مینداخت پایین😅😅😅

عوضش برعکس دختر شما اینقدر خوابش سنگین بود که صبح باباش می‌رفت سرکار اینم قل میخورد واسه خودش یهو یه صدای بلند می‌شنیدم بیدار میشدم می‌دیدم خانوم افتاده پایین ولی همچنان خواااب😂😂😂😂

نه پسر من راحت جدا شد و من خیلی خوشحالم ک 6سال کنارش خوابیدم هربار برگشتم سمتش دستم گرفت و بدنم ب بد ...

آره واقعا شیرینه🥰مخصوصا که دختر من صبح ها پا میشد همونجا رو تخت می‌نشست تا شیشه شیر پرنسس خانم رو ببریم رو تخت بخوره بعد بیاد بیرون😂😂😂آدم دلش نمیاد جدا کنه😅

آره واقعا شیرینه🥰مخصوصا که دختر من صبح ها پا میشد همونجا رو تخت می‌نشست تا شیشه شیر پرنسس خانم رو ب ...

ارههههه و اینکه پسر من وسط نمیخابید من وسط میخابیدم از همسرمم دور نبودم 

برای کارای دیگه هم ک اتاق خواب..

ارههههه و اینکه پسر من وسط نمیخابید من وسط میخابیدم از همسرمم دور نبودم برای کارای دیگه هم ک اتاق خو ...

خدا حفظش کنه چه پسر بی آزاری بوده😄❤️بچه من وسط میومد فقط😅 این دومی هم که کوچولوعه تختش کناره باز راحت تر هستیم. 

دختر بزرگم یه زمانی تپلی شد دیگه ما رو مینداخت پایین😅😅😅عوضش برعکس دختر شما اینقدر خوابش سنگین بود ...

وااای 🤣🤣🤣🤣 هزار ماشاالله خدا حفظش کنه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️