2777
2789

دخترم ۱۰ ماهشه و میگن از شش ماهگی جدا کنید ولی من نکردم متاسفانه. 

از الان جدا کنم یا زوده؟ شما چه سنی جدا کردین؟ 

جدا کردن اتاق دختر اولم واقعا مصیبت شد برام حتی پیش دبستانی هم می‌رفت یهو نصف شب بین من و باباش ظاهر میشد😂 

نمی‌خوام اینم اونطوری بشه خوبه الان جدا کنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عمرا اینکارو نمیکنم 

روانشناسی جدید بچه های بیچاره رو تنها و تنهاتر میکنه 

همینجوری که تک فرزندی باب شده همونم بندازید یه اتاق دیگه که چی!!!

خودمون راحت باشیم!

خودش راحت باشه!

من تا ۳۰ سالگی ور دل مامانم خوابیدم 

از ۲۴ سالگیم هرجور خواستم زندگی کردم کاملا مستقل 

سبک تربیتی جدید فقط داره یه مشت بچه گستاخ و پررو و درعین حال تنها و افسرده وارد جامعه میکنه 🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

خب بعضی بچه ها شبا می‌ترسن ولی نمیگن ازچی چون خودشون حس میکنم ولی نمی‌فهمن چیه قابل بیان نیست

برا اونا جدایی واقعا زجر اوره شما بوده هنوز جدا کنین

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

من عمرا اینکارو نمیکنم روانشناسی جدید بچه های بیچاره رو تنها و تنهاتر میکنه همینجوری که تک فرزندی با ...

آخه نمیشه که عادت کنه پیش ما بخوابه اونطوری میگن اگه بزرگ باشه موقع جدا کردن شبها می‌ترسه ولی از کوچیکی عادت داشته باشه نمی‌ترسه.

راستش منم دوست دارم نینی پیشم بخوابه ولی خب برای سخت نشدن گفتم شاید بهتر باشه زود جدا کنم. 

چرا بچه ها همشون وسط میخوابن؟؟ 🤣🤣🤣🤣

دختر من ۳ونیم سالشه وسطمون میخوابه یعنی نفس بکشیم بخدا برمیگرده میگه وایسا ببینم شما چه کار میکنین

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️