2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون موهاش فره بیاین😅😁😍🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 34 پست

مامانم موهاش حالت داره بابام موهاش لخته

و من یه ببعیم ..🥴😂

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم فر سیم تلفنی ام

پسر بزرگم فر فری

پسر کوچیکم لخت

همسرم لخت

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
موی فر غالبهاگه موی خودتون یا همسرتون فر باشه ؛ موی بچه هم فر میشه دقیق تریش اینه : فر + فر = فرفر + ...

الان فهمیدممم😅

موها خودم تقریبا صاف و موج داره

کراشم فر درشت 

چی میشه نتیجش؟😃😁

با افتخار کوردم🦋🌸😎

به چشم خودم که قشنگترین دختر رو زمینه اما به چشم دیگران تا میرسن میگن چه زشت سیاه بندری

عجب عوضی هایی هستن‌ مطمینم بعد این حرفشون با پشت دست زدی دهنشون

با افتخار کوردم🦋🌸😎

عجب عوضی هایی هستن‌ مطمینم بعد این حرفشون با پشت دست زدی دهنشون

بله هر کی میگه ناراحت میشم وبرمیگرد ومیتوپم،چون الان بچم کوچیکه نمیفهمه اگه بزرگ بشه بهش بگن چقدر ناراحت میشه بمیرم برا دلش ،تو بارداری چقدر تلاش کردم زیبا وسفید بشه از بس شیر وماست ودعا وختم قران گرفتم