2777
2789
عنوان

خانوما بیاییییین یه لحظه

99 بازدید | 17 پست

با یه پسره آشنا شدم تو تلگرام و اینا

ولی رابطه خاصی باهم نداریم و دوستانه صحبت میکنیم و تنها چیزی که ازم داره عکسمه 

بخاطر یه مشکلی که داشتم قرار شد واسم از یه  روانشناس وقت بگیره اونم انلاین

گفت هرچند جلسه هم که بشه من پولشو میدم....قصد بدی نداره بنظرتون؟؟؟از این لحاظ میگم که نه دیدمش و نه تلفنی صحبت کردیم و کلا یه شهر دیگس

اما از یه طرف هزینشو ندارم و مجبورم قبول کنممم

من بودم قبول نمی‌کردم ، از این کارا خوشم نمیاد از این ترحم...حالا هر کی میخواد باشه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من بودم قبول نمی‌کردم ، از این کارا خوشم نمیاد از این ترحم...حالا هر کی میخواد باشه

من قرار نیست اصلا اونو ببینمش 

واقعا شدیدن بهش نیاز دارم

یعنی از سر ترحم و دلسوزی بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودت نیاز به مشاور داری بهش گفتی که واست بگیره؟یا خودش یهویی پیشنهادشو داد؟این رابطه ها دووم ندا ...

گفتم هزینشو ندارمممم گفت برات بگیرم

حالا خودشم اونجوری ک گفت وضعش خوب نیست

من قرار نیست اصلا اونو ببینمش واقعا شدیدن بهش نیاز دارمیعنی از سر ترحم و دلسوزی بود؟

عزیزم من توصیه ام اینه از یه جا دیگه جور کنی ، وقتی یه آدم که نه تو رو دیده و نه درست می‌شناسه میخواد بهت پول بده به نظرت برا چیه ؟! به نظر من صد در صد ترحمه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

عزیزم من توصیه ام اینه از یه جا دیگه جور کنی ، وقتی یه آدم که نه تو رو دیده و نه درست می‌شناسه میخوا ...

گفت هر وقت میخوای پس بده 

برام مهم نیس از سر ترحمم باشه واقعا دیگه کشش ندارم

گفتم هزینشو ندارمممم گفت برات بگیرمحالا خودشم اونجوری ک گفت وضعش خوب نیست

راستش من حاضر نیستم حتی از دوست صمیمیم برای کاری پول بگیرم چه برسه غریبه اونم از نوع نر اش.برو پیش روانشناسای بیپارستان قیمتاشون خیلی مناسب ترن

گفت هر وقت میخوای پس بده برام مهم نیس از سر ترحمم باشه واقعا دیگه کشش ندارم

هر جور خودت صلاح می‌دونی ...

راستش من حاضر نیستم حتی از دوست صمیمیم برای کاری پول بگیرم چه برسه غریبه اونم از نوع نر اش.برو پیش ر ...

وضع مالیمون انقد افتضاحه که اصلا نمیتونم فکرشم بکنم