2777
2789
عنوان

اتاق بدون پنجره

194 بازدید | 22 پست

خانمها خونمون رو داریم بازسازی میکنیم  دوتا اتاق خواب داره بعد یه حموم بزرک با یه انباری بین اون دوتا خواب هست حالا به شوهرم میگم اونارو بکن یه اتاق میگه پنجره نداره نمیشه تازه مستطیل  شکل هم درمیاد. به نظرتون اصرار کنم درستش کنه؟ درضمن حموم رو هم گوشه ی اشپزخونه میدونه دربیاره  چون اشپزخونه خیلی بزرگه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

اره، خونه داداشام جفتش یه اتاق با پنجره و به اتاق بی پنجره دارن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، خونه داداشام جفتش یه اتاق با پنجره و به اتاق بی پنجره دارن

راضی ان اون اتاق بدون پنجره؟

شوهرم میگه حموم کنار اشپزخونه زشته به نظرت حرفش منطقیه؟

راضی ان اون اتاق بدون پنجره؟شوهرم میگه حموم کنار اشپزخونه زشته به نظرت حرفش منطقیه؟

قطعا اتاقی که پنجره داشته باشه دلباز تر میشه 

ولی خب هرچقدر اتاق های خونه بیشتر باشه بهتره خصوصا اگر دوتا فرزند داشته باشید که واجبه دیگه،،

الان خیلی از خونه ها اینجوریه که یه اتاق ، پنجره بهش نمیفته یا نمایی پنجره به بیرون نداره،

بعدشم عزیزم اگر خونه دار هستی، بیشترین تایم رو تو تو خونه میگذرونی پس سلیقه و نظر تو از همه مهمتره ،،،

از نظر من حمام کنار آشپزخونه بد نیست ولی خب بازم سلیقه ها متفاوت 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
میتونید ی پنجره کوچیک به اتاق های دیگه باز کنید یا به پذیرایی

به اتاقا نمیشه مگه به پذیرایی . عرضش زیاد نیست ولی طولش خوبه به نظرت جای حموم عیب نداره؟ کنج اشپزخونه باشه البته درش تو پذیرایی باز میشه