2777
2789

ما رفته بودیم خرید 

موقع برگشت هرچی اسنپ زدیم نگرفت چون دیر وقت بود

یهو دیدیم یه ماشین ایستاد همسایه قبلی بابابزرگم اینا بود و فامیل خیلی دورمون هم بود(منو تاحالا ندیده بود چون ما ساکن اون شهر نیستیم)دیگه کلی اصرار کرد مارو رسوند 

وقتی به خالم گفت که این دختره داداشته 

بعد خالم(مجرده متولد ۶۰)گفت که نه این دختر خواهرمه و دختر فلانیه

پسره زد رو ترمز چراغو روشن کرد برگشت عقب با تعجب منو نگاه کرد گفت واقعااااا تو دختر فلانی هستی؟من عروسی مامان بابات اومده بودم تو بزرگ شدی یا من پیر شدم چرا من هنوز مجردم پس😂 هی اینو میگفت که دیگه باید تو ازدواج کنی من مجردم 

منم چیزی نگفتم حرفیم نداشتم بزنم ولی هی میدیدم تو اینه نگاه میکرد و هی از شوخی به خالم میگفت اجی من بخاطر دختر فامیل خودم ایستادم ک سوارتون کردم یهو دیدم خونم بهش جوش خورده نگو فامیلمه و نمیدونستم😑کلی از کارش صحبت کرد ک شرایط کاریش چطوره چند روز مرخصی داره درحالی ک ما ازش نپرسیده بودیم بعد خالم گفت که چرا زن نگرفتی تاحالا(پسره متولد ۶۶ عه)گف والا دختر خوب که پیدا نمیشه منم میخام از این شهر برم

میخام برم فلان شهر(شهری ک ما توش هستیم)

وقتی رسیدیم من خدافظی گرفتم و سریع رفتم

ولی تا ۴ ۵ دقیقه این جلو در خونه مونده بود

بعد هی داشتم ب خالم میگفتم چه پسر خوبی بود و فلان

دیگه من اومدم خونه خودمون شهر دیگه

دیروز خالم گفت باز پسره خالم و مامان بزرگو دید سوارم کرد بهم گفت ک دوستم داره(درحالی ک ب خالم میگفت اجی)

امروز مامان جونم گف دیروز با پسر عمه مامانم اومدیم سلام رسوند

ینی خالم دروغ گفت که کلا اونو دید

بعد باز امشب زنگ زد وای ینی پسره چرا جلو مامان بهم گفت دوست دارم؟

چرا واقعا؟

دروغ خالت دقیقا کجاش بود

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد هی داشتم ب خالم میگفتم چه پسر خوبی بود و فلاندیگه من اومدم خونه خودمون شهر دیگهدیروز خالم گفت با ...

اها اینو تازه خوندم

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

شاید مامان جونت گفته دروغ

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خب مامان جونم چرا بلید دروغ بگه😐😂

شاید طرز فکرش قدیمی نخواسته  کسی بفهمه با اون مرده اومده گفته فردا حرف در میاد 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم