2777
2789
عنوان

صاحبخونم اعصابمو خراب کرده هر غذایی که درست میکنه برای منم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 101 پست
خودش میگفت تو درستو بخون انتظار ندارم غذا بفرستی من پیرزنم تو خونه بیکارم هرچی داشتیم برا توهم می‌ ...

چه همسایه یک خوبی عزیزم تو هم رفتی شهرتون براش سوغات از شهرتون ببر نیازی نیست غذا بدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چون فکرمیکنه وقت نمیکنی غذابپزی برات میاره وقتی آورد بگیر ازش ولی بهش بگو ممنون من غذامون خوردم ...

آره احتمالا همین فکر رو می‌کنه زیاد اینا رو بهش گفتم باز میاره فکر می‌کنه تعارف میکنم 

این روزا میگذره اما به سختی

چه ربطی داره دوست ندارم منت کسی رو سرم باشه

اگ میخاست منت بذاره نمیاورد دستشو تو پوست گردو نذاشتن ک برات غذابیارهع از محبت و مهربونیس ظرفشو خالی بدهه ی بار ی شالی روسری چیزی براش بگیر جبران محبتاش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم اونام بخاطر همین شرایطی داری برات غذا میارن چون درگیری به نظرم توقع جبرانم ازتون نداره باید ازش تشکرم بکنی قرارم نیست هر دفعه تو ظرفشون چیزی بزاری فقط بگو انشاالله وقت کنم محبتاتونو جبران کنم من مطمعنم اونا توقع جبران ندارن چون تنهایی وقتم نداری لطف میکنن بهت

خودش میگفت تو درستو بخون انتظار ندارم غذا بفرستی من پیرزنم تو خونه بیکارم هرچی داشتیم برا توهم می‌ ...

نه اینجوری کوتاه یه جمله نگو همینجوری که برا ما گفتی دانشجویی و شبا خسته ای براش توضیح بده. بگو معذب میشم نمی تونم جبران کنم. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

می‌دونه میخورم آخه شب اول که اومده بودم غذا سفارش دادم

حالا اینم بزار تو یخچال بالاخره ممکنه در طی شب گرسنه ات بشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بگو مادرجان من نمیتونم چیزی درست کنم شرمنده تم

آورد بگیر ازش زشته خب

یه وقت حوصله داشتی یه چیز خوب درست کردی توام بهش میدی

چقدرررر مهربونه،من حامله بودم با مادرم اینا همسایه بودیم و استراحت مطلق یه بشقاب غذا بهم ندادن

اون بنده خدا دیده دانشجویی و بی منت داره این کار رو میکنه، قطعا انتظاری هم از شما نداره، خودش هم گفته....پس نیازی نیست بشقاب پر پس بدی ولی اگر کمکی از دستت براش بر میاد انجام بده....منم مامانم برای دانشجوها از این کارا میکنه، همیشه هم میگه چون خودش دانشجو بوده و خوشحال میشده وقتی کسی براش این کار رو میکرده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
آره احتمالا همین فکر رو می‌کنه زیاد اینا رو بهش گفتم باز میاره فکر می‌کنه تعارف میکنم

تو رو مثل دختر خودش می دونه می خواد بهت سخت نگذره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ولش کن دلش نخواد نمیفرسته  رفتی شهرتون براش سوغاتی بیار یا چیزی دیدی مناسب سنش براش بخر هدیه بده تا جبران شه 

بیا خونه مون رو عوض کنیم. 

باردارم،  خیلی سختم میاد غذا بپزم. اول و اخر میپزم. 

بذار صاحبخونه من بشه،  رو چشمام میذارم. 

هرروز یه غذای جدید برام بیاره. 🥲✌🥹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401