از خورشت و کباب گرفته تا سبب زمینی تن ماهی هم برام لقمه میگیره میاره بالا نمیدونم چرا فکر کرده دارم از گرسنگی میمیرم ظرف غذاشو که نمیشه خالی برگردونم دانشجو هستم نهار رو سلف میخورم شام هم حوصله ندارم برای خودم تنهایی دست به گاز و آشپزی بشم معمولا یه چیز حاضری میخورم و مواد غذاییم تکمیل نیست دوبار تو رودرواسی سالاد ماکارونی و کشک بادمجون درست کردم براشون بردم ولی امشب واقعا حوصله نداشتم فقط ظرفشون رو شستم دادم بهش به نظرتون زشته اینسری غذا آورد بگم ممنون میشم دیگه برا من غذا نفرستید اینجوری راحت ترم ؟
اگ میخاست منت بذاره نمیاورد دستشو تو پوست گردو نذاشتن ک برات غذابیارهع از محبت و مهربونیس ظرفشو خالی بدهه ی بار ی شالی روسری چیزی براش بگیر جبران محبتاش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
عزیزم اونام بخاطر همین شرایطی داری برات غذا میارن چون درگیری به نظرم توقع جبرانم ازتون نداره باید ازش تشکرم بکنی قرارم نیست هر دفعه تو ظرفشون چیزی بزاری فقط بگو انشاالله وقت کنم محبتاتونو جبران کنم من مطمعنم اونا توقع جبران ندارن چون تنهایی وقتم نداری لطف میکنن بهت
اون بنده خدا دیده دانشجویی و بی منت داره این کار رو میکنه، قطعا انتظاری هم از شما نداره، خودش هم گفته....پس نیازی نیست بشقاب پر پس بدی ولی اگر کمکی از دستت براش بر میاد انجام بده....منم مامانم برای دانشجوها از این کارا میکنه، همیشه هم میگه چون خودش دانشجو بوده و خوشحال میشده وقتی کسی براش این کار رو میکرده
باردارم، خیلی سختم میاد غذا بپزم. اول و اخر میپزم.
بذار صاحبخونه من بشه، رو چشمام میذارم.
هرروز یه غذای جدید برام بیاره. 🥲✌🥹
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401