سلام خانما من تازه اومدم به خونه ای که هیچی نداره نه سرویس چوب نه سرویس خواب و هیچ دکوری ماه بعد قراره ۶۰تومن پول قرعه کشی خانگی به دستم برسه بنظرتون با این پول میشه مبل خوب و درست درمون خرید یا ن؟بنظرتون طلا بخرم یا مبل؟
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
اره میشه خرید . اگه میتونی اقساطی بردار. ولی خیلی بگرد همه مغازه ها رو ببین. ۳۰-۳۵ مبل خوب گیر میاد اگه بگردی. باقیشم وسلیه دیگه بخر. برای طا کم کم جمع کن بخر.از این برنامه ها نصب کن کم کم بخر مثلا شد یه گرم بفروش برو مغازه طلا دسته دو بخر