2777
2789

عذاب وجدان دارم راجب پسرم ک تازه یکسال و پنج ماهشه و منم حامله ام با اینکه بعد رابطه مشکوکم اورژانسی خوردم ولی حامله شدم😭من نمیتونم باهاش کنار بیام حتی وقتی تکون میخوره حسی به ندارم و حس بدی  میگیرم میترسم تا ب دنیا هم بیاد دوسش نداشته باشم😭😭😭😭

استارترهمه ی تاپیکات همینه همیشه توی سایت میبینمت 

توروخدایه فکری کن به حال خودت بروپیش مشاور 

هم خودت روداری اذیت میکنی هم بچت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حالت خوشه؟تب نداری 

توبهترین کاردنیارو کردی من دخترم 1سالو ده ماهش بود عمدا حامله شدم 

الان هرکس میبینه منو حسرت میخوره میکه کاش ماهم مثل تویچه میاوردیم.بایچه رفیقت صمیمی صمیمی میشن

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دیگه چیزیه که شده خواهر من،باهاش کنار بیا.حتما یه صلاح و خیری هست.مطمئنم این بچت برات خیلی عزیز میشه.خداروشکر کن و از جنبه مثبت به این قضیه نگاه کن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

همسایه ما دخترش 9 ماهشه بچه ی تو شکمش الان 7 ماهشه

کاریه ک شده دیگه بخوای نخوای باید بپذیریش بچه ی تو شکمت هیچ گناهی نداره لطفا از الان رو اون بچه گارد نگیر 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

حالم خیلی بده امروز ب خودکشی فکر میکردم😭😭

پسراولت به یه مادرقوی نیازداره 

حالاحامله شدی قتل که نکردی .واقعااین افکارطبیعی نیست 

تابلایی سربچه هات نیاوردی برومشاور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پسراولت به یه مادرقوی نیازداره حالاحامله شدی قتل که نکردی .واقعااین افکارطبیعی نیست تابلایی سربچه ها ...

مشاور رفتم بخدا حالم خوب نشد من واقعا دارم سکته میکنم حس میکنم هرکسی ک میدونه من حامله ام داره همش مسخرم میکنه با اینکه بقیه حتی ب من فکرم نمیکنن