2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سونوگرافی مربوط به پستان است و بر اساس متن گزارش چند نکته مهم دارد:

🔎 شرح یافته‌ها

بافت فیبروگلاندولار هر دو پستان با الگوی هتروژن دیده شده (یعنی بافت ناهمگن است، که می‌تواند حالت طبیعی یا تغییرات خوش‌خیم باشد).

در ساعت ۸–۹ پستان راست: یک توده هیپو اکو با حدود مشخص به اندازه تقریبی ۲۶×۴۵ میلی‌متر دیده شده (B3).

در ساعت ۱۰ پستان راست: توده‌ای مشابه به اندازه ۵×۸ میلی‌متر دیده شده (B3).

ضایعه مشکوک یا یافته به نفع بدخیمی (Suspicious) ذکر نشده است.

لنف‌نود پاتولوژیک در آگزیلا (زیر بغل) دیده نشده.

📊 طبقه‌بندی BI-RADS: 3

یعنی: یافته‌ها احتمالا خوش‌خیم (Probably benign) هستند.

در این دسته، احتمال بدخیمی کمتر از ۲٪ است.

در عین حال، نیاز به کنترل کوتاه‌مدت (Short term follow up) وجود دارد.

در گزارش توصیه شده: ۶ ماه بعد سونوگرافی تکرار شود تا مطمئن شوند که توده تغییر نکرده و پایدار باقی مانده است.

✅ جمع‌بندی ساده:

توده‌هایی که دیده شده‌اند بیشتر به سمت خوش‌خیم هستند.

نیاز به اقدام فوری مثل جراحی یا نمونه‌برداری در این مرحله ذکر نشده.

ولی چون BI-RADS 3 است، باید حتماً پیگیری شش‌ماهه انجام شود. اگر در پیگیری رشد یا تغییرات مشکوک دیده شد، ممکن است نمونه‌برداری (بیوپسی) توصیه شود.

⚠️ چه کار باید کرد؟

آرامش داشته باشید؛ احتمال بدخیمی خیلی کم است.

سونوگرافی را حتماً طبق توصیه پزشک، در ۶ ماه بعد تکرار کنید.

اگر قبل از موعد علائمی مثل توده در لمس، ترشح خونی از نوک پستان، تغییر شکل پوست یا نوک پستان داشتید، سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

فکر کنم چیز مهمی نیست ، اگه مهم بود مثلا میگفتن برو نمونه برداری ، نمیگفت ۶ماه دیگه دوباره سونو انجا ...

آها همونی ک سونو کرد باید میگف نمونه برداری کنن یا جراح میگه؟ چون هنوز نرفتم پیش جراح فردا میرم 

آها همونی ک سونو کرد باید میگف نمونه برداری کنن یا جراح میگه؟ چون هنوز نرفتم پیش جراح فردا میرم

معمولا جوابو باید ببری پیش دکتر زنان ، اگه اون صلاح بدونه میگه برو‌ نمونه برداری ، ولی میگم اگه مهم بود ، مثلا دکتره که سونو کرده تأکید میکرد حتما برو نمونه برداری یا حتما برو پیش پزشکت ، مهم نبوده که چیزی نگفته

آهااا نه از نمونه برداری چیزی نگفت فقط گفت به جراح نشون بده حتما

نشون بده که خیالت راحت بشه ، ولی ظاهرا که خداروشکر مشکلی نیست 

منم دارم ، ولی نمیدونم دقیقا همینه یا نه ، اسم ها رو نمیدونم ، من از وقتی فهمیدم ، دیگه تو‌ خونه سوتین نمیزنم ، تعدادشون کمتر شد ، و اون که بزرگ بود ، کوچکتر شد ، اگه میتونی تو خونه سوتین نپوش