2777
2789

میخواستم از نمایندگی شرکت موتور یه موتور اقساطی ثبت نام کنم،که سفته و ضامن کارمند بردیم یه برگ چک صیادی میخاد که از خالم گرفتم ولی میگه یکی از برگای دسته چکش برگ خورده ولی بدهی رو پرداخت کردن،حالا ما صب یه برگ رو ببریم کافی‌نت بنظرتون ثبت میشه؟تروخدا بیایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالتون برن بانک رفع سو اثر چکشون رو بزنن.احتمالا تو سیستمشون سواثر نخورده که هنوز برگشتی دارن

ربطی نداره 

این مثل سابقه میمونه و هیچ راهی نداره 

البته فقط تو رده تاثیر میزاره وگرنه ایرادی نداره

🧔اقا هستم
یه برگ تنها داره از چکش،اونم داده

عزیزم انگار زیاد از چک و اینا سر در نمیاری.

ببین خالتون یه چک برگشتی داشتن درسته؟که میگین بدهیشو داده .خب فقط باید برن بانک بگن اون چکی که برگشت خورده رو رفع سواثر کنین .یعنی از سیستم همه بانکا این برگشتی پاک میشه

بعد شما چک رو از ایشون میگیری میبری میدی به موتور فروش و به کد ملیشون ثبت میکنن خالتون

چک صیادی باید حتما به نام و کدملی طرف ثبت بشه وگرنه برگه باطله س

من ده مرتبه بیشتر رفع سو اثر زدم یعنی چی کاریش نمیشه کرد

یعنی مشکلت حل میشه و میتونی باز چک بکشی ولی اینا برای دقیق تر شدن حساب مالیت میمونه که اگه شخصی بخواد سابقه کلی مالی ازت داشته باشه بتونه متوجه بشه معامله با شما ریسکش چقدره

🧔اقا هستم