2777
2789

بچه ها من خیلی اذیت شدم از دست مامان و خواهرم

چندسال دارم از دست کارا و رفتارشون اذیت میشم

بخام بگم یبار شاهد خیانت مادرم بودم تو سخت‌ترین شرایط زندگیمون بعدش ازدواج کردم مادرم بخاطر فامیلاشون روز عقدم با چشم گریون رفتم  ارایشگاه هیچوقت دوست ندارم فیلم عقدم ببینم بعد عقد تازه ی هفته عروس بودم خونه ترک کرد شوهرم رفت دنبالش ب شوهرم گفت قبلا زنت دوست پسر داشته هیچی شوهرم برگردونتش، بعد اون موقعه خرید جهار شد اونو خواهرم بدام کوفت کردن با گریه میرفتم خرید

یبار خوبن یبار بو الان جایی رسیدم نمیخام دیگ ن زنگ بزنم ن برم اونجا خونشون چون همش تیکه و کنایه 

خیلیییی سختی دادن ب ما مادر و خواهرم اینجا همشو دیگ توان ندارم بگم

خیلی دارم اذیت میشم هرروز کاراشون تو ذهنم میاد حرفاشون یادم میاد این رفتارشون ادامه داره چی کنم خستم دوست ندارم حرف بزنم باهاشون

ی دختر ۱ سال نیم دارم اونا با من خوب نیستن با شوهرم نیستن ولی هنش فک میکنم میخان دخترن ازم دور کنن هدفشون اینه 

خیلی نیاز دارم ب حرف زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقدر مادرت کینه ای و عقده ایه؟

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

مادرت چه زن بدیه خب تودختربودی دوس پسرداشتی اون متهل چطوری روش شد اینارومقایسه کنه .مگه مجبوری ؟ولشو ...

این فقط،یدونه از کاراشششششهههه اگ بخام برات بقیه بگم دیونه میشی

این فقط،یدونه از کاراشششششهههه اگ بخام برات بقیه بگم دیونه میشی

الان تو شوهروبچه داری بایدخداروشکر کنی تواون خونه نیستی باید از خوشی سالی یبارم سراغشونو نپرسی 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

الان تو شوهروبچه داری بایدخداروشکر کنی تواون خونه نیستی باید از خوشی سالی یبارم سراغشونو نپرسی

اصلا گفتن همچین چیزی آرومم میکنه

هرروز صبح زنگ میزنه میخاد با دخترن حرفدبزنه من صداشون می‌شنوم حالم بد میشه

اصلا گفتن همچین چیزی آرومم میکنههرروز صبح زنگ میزنه میخاد با دخترن حرفدبزنه من صداشون می‌شنوم حالم ب ...

توالان خانم بالغی هستی الان نتونی زندگیتو مدیریت کنی پس کی میتونی 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل