2777
2789
عنوان

بچم پسر شد🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشگل شدم همه گفتن پسره ولی دختر بود

کلا حامله گی صورتو پر میکنه بخاطر همینه خوشگل میشین

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اره چرته همش

ینی چی عزیزم؟! 

مطمئن بودی بارداری؟ 

یا چون عادی بود همه چی فک میکردی نیستی؟! 

ینی پریود هات به موقع بود؟! هم حامله بودی هم پریود میشدی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فگ کنم ۷ هفته و خورده ای بود

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ینی چی عزیزم؟! مطمئن بودی بارداری؟ یا چون عادی بود همه چی فک میکردی نیستی؟! ینی پریود هات به موقع بو ...

اینو 

ینی چی عزیزم؟! مطمئن بودی بارداری؟ یا چون عادی بود همه چی فک میکردی نیستی؟! ینی پریود هات به موقع بو ...

نه عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم همش فکر میکردم کیست گرفتم که باز پریود نشدم و نا امید کلا که رفتم سونو گفت ساک بارداری دیدم

نه عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم همش فکر میکردم کیست گرفتم که باز پریود نشدم و نا امید کلا که رفتم سون ...

آها خب خداروشکر 

من ماه پیش نشدم فقط تا 3 هفته یا 2 هفته تقریبا لک داشتم بی بی چک زدم منفی شد حتی هاله هم نیوفتاد 

اقدام هم نیستم ولی بازم نگرانم..... 🤦‍♀️