2777
2789

من باید رو 10 فروردین پریود میشدم ازمایش خون بارداری دادم مثبت بود ولی عدد بتا 3818 هست . نمیدانم این عدد زیاده یا نه . حدود 2 سال منتظر نی نی بودم الان همه خوشحالن ولی دل تو دلم نیست و اصلا خوابم نمی بره .نکنه مشکلی باشه و دارم دیونه میشم تروخدا کمک کنید لامصب صبح نمیشه ادم بره دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر امشب چندبار خبر بارداری خوندیم. مبارک باشه . فک نکنم بالا بودن بتا ایرادی داشته باشه خب طبیعیه باید بالا باشه من خواهرم موقع بارداری بتاش ۸هزار بود دوقلو هم نبود.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘

مرسی عزیزم . من خیلی گیج شدم اگر دهم ماه قبل پریود میشدم پس الان هفته چندمم؟وای یه چیزی خوندم راجع به بجه خوره .خیلی میترسم الان شوهرم و خانوادش خیلی خوشحالن اگر مشکلی باشه دیگه نمیتونم کمر راست کنم

مبارك باشه عزيزم انشالله به سلامتي

يه نصيحت كوچولو از من داشته باش ، زود نرو اطلاع بده به خانواده شوهرت يا ديگران بذار تا هفته هاي ٩ يا ١٠ كه انشالله صداي قلبشو ميشنوي فقط بين خودت و شوهرت بمونه 

مرسی عزیزم . من خیلی گیج شدم اگر دهم ماه قبل پریود میشدم پس الان هفته چندمم؟وای یه چیزی خوندم راجع ب ...

سلام گلم مباااارک باشه هزار بار.من پارسال باردار بودم.یه هفته یا شش روز از پریودم گذشته بود آزمایش دادم بتام هفت هزار و خرده ایی نزدیک 8 هزار بود.تک قلو و پسر

شمام به نظرم 5 هفته ای.سالم باشین ان شاالله.

از روز اول آخرین پریودت باید حساب کنی.البته 5 هفته تمام شده فردا وارد 6 میشی.بسلامتییییی

چشم به راه...
مرسی عزیزم . من خیلی گیج شدم اگر دهم ماه قبل پریود میشدم پس الان هفته چندمم؟وای یه چیزی خوندم راجع ب ...

سلام عزیزم میدونم خیلی از این تایپ گذشته میشه بگی 0ی شد منم مثل شمام از غصه دارم دق میکنم تورو خدا اگر توی نی نی سایت هستی حتما جوابمو بده