2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ذهنم درگیره به نظرت تو این دنیا باید چیکار کنیم؟ تو خودت چیکارا میخوای کنی؟

سلام عزیزم

به نظرم باید از فرصت هامون درست استفاده کنیم که بعدا برامون حسرت نشه چون جای جبران نیست و زمان از دست رفته برنمیگرده. من متاهلم و یه حرفه بلدم کم و بیش کار میکنم یعنی دائم بیرون از خونه کار نمی‌کنم اما قصد دارم یه جوری پیش برم که حداقل یه درآمد کافی در ماه داشته باشم تا یه کمک خرج بشم برای پیشرفت زندگی

خودت چیکار میکنی؟

سلام عزیزمبه نظرم باید از فرصت هامون درست استفاده کنیم که بعدا برامون حسرت نشه چون جای جبران نیست و ...

من دانشگاهمو میام میرم بعد دنبال شغل پاره وقت هستم که بتونم وسایل کوچیک و لباس و.. که دوست دارم بخرم ( به پدر نمیگم که خرج این چیزا رو بده )

دیگه اون قدر به پیشرفت مادی فکر نمی‌کردم راستش ،بیشتر پیشرفت معنوی مدنظرم بود اما نمیدونم چرا از وقتی که یکی از همکلاسی ها رو دیدم که داره مهاجرت می‌کنه  رفتم تو فکر که چقدر به فکر پیشرفته میگم این رشته رو همینجا هم می‌تونست بخونه که چون رشته خوبیه تو ایران.

من فقط هدفم اینه به کسی آسیب نرسونم پیشرفت مادی هم خب منو همسرم یه هدف هایی داریم که خب مسلما باید باهاشون جنگید و تلاش کرد 

هدف دیگم آینه کاری پیدا کنم که اطلاعات بروز و عالی داشته باشم

پس همه پیشرفت ها برای کار هست که درآمد خوبی داشته باشند درسته؟

به نظرم پیشرفت تو هر زمینه ای خوبه یکی کار .اخلاق و ... مثلاً گفتی همکلاسیت مهاجرت کرده تو این مورد رو پیشرفت میبینی ولی به نظرم کسی که پشتکار داشته باشه و هدفش رو دنبال کنه همین جا هم میتونن بهترینه رشته خودش باشه

من دانشگاهمو میام میرم بعد دنبال شغل پاره وقت هستم که بتونم وسایل کوچیک و لباس و.. که دوست دارم بخرم ...

خب ببین جفتش خوبه، ولی پیشرفت مادی هم در حدی که آدم یه استقلال داشته باشه واسه خودش نیازه به نظرم، به هر حال آدما مثل هم نیستن یکی فقط چشمش به دست پدر و شوهره که اونا پول بدن بهش، یکی یه حرفه یا کار نیمه وقت جور میکنه برای خودش که در حد مایحتاج روزمره رو خودش پولشو داشته باشه، یکی هم جوری می‌چسبه به کار و پیشرفت که خودش به تنهایی میتونه یه زندگی رو هندل کنه یا مثلا اگه متاهل هم هست به اندازه ی یه مرد یا حتی بیشتر توی زندگی خرج میکنه

مثلا ماشین میخره خونه میخره و ...

به نظر من یه خانم تو این جامعه حداقل باید اون حد وسطه باشه