2777
2789
عنوان

کیا ازمامان و باباشون دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 61 پست

منی که هم غریبه شوهر کردم راهم دوره دو سه ماهی یبار میبینمشون

هم حامله نمیشم  و مشکل دارم

هم اوضاع مالیمون خرابه هم روستام 

هم تنهام و هفته ای چند بار دلم میگیره   و گریه میکنم شبا

میگم خدا یعنی من تااخر عمر بابد همینجا پیر و کور بشم

بعدم بمیرم، این شد زندگی من

کاش هیچ وقت منو خلق نمیکردی ، که اینقد زندگم بیهوده داره میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وابستگی نمیاره ولی چون همه کاراش بامنه دوست داره تندتند برم.. ولی خب شوهرم بیمار روانیه خیلی بازب ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

3ساله مادرم فوت شده وهرشب قبل از خواب باید براش گریه کنم یاد خوبیاش نگرانیاش بزرگ‌کردن دخترم کمک حال ...

ببخشید عزیزم بخدا منم حالم خیلی گرفته بود گفتم باشما دردو دل کنم آخه به هیچکی حتی مامانم حتی شوهرم نمیگم ببخشید خداصبرتون بده هرکسی یه تقدیری داره عزیزم ناراحت نباش جاشون بهشته ایران که دیگه روزبه روز افتضاحه

دخترباس تودل بروباشه😜                             
خب مگه چی میگه

حرفای بد دیگه.. تا بحث میشه حالا سرهرچیزی میگه پدرمادرت نزدیکتن پررو شدی هار شدی.. یا میگه اونا بهت یاد میدن.. درصورتیکه پدرمادر من نبودن این اقا الان ته چاه فاضلاب داشت تغذیه میکرد.. ادم ناسپاس کثیفی که خیانت کرد گفت چون نزدیک پدرمادرتی حواست بع من نیست رفتم سراغ کسی که حواسش بهم باشه.. درصورتیکه تو خیانتش رفت نوکر خونه مادر اون زنه شده بود مثل سگ دم تکون میداد برلش استخون بندازن.. خدا نگذره ازش زبونش خیلی زهر داره.. 

منی که هم غریبه شوهر کردم راهم دوره دو سه ماهی یبار میبینمشونهم حامله نمیشم و مشکل دارمهم اوضاع مال ...

خانوادتون کجاس؟ ببخشید عزیزم که با تاپیکم حالت بدشد باالخره هرکسی یک مشکلی داره شما تنها نیستی بخدا 

دخترباس تودل بروباشه😜                             
حرفای بد دیگه.. تا بحث میشه حالا سرهرچیزی میگه پدرمادرت نزدیکتن پررو شدی هار شدی.. یا میگه اونا بهت ...

😔😔خدا به دلتون نگاه بندازه همه یه مشکلی داررررن

دخترباس تودل بروباشه😜                             
منی که هم غریبه شوهر کردم راهم دوره دو سه ماهی یبار میبینمشونهم حامله نمیشم و مشکل دارمهم اوضاع مال ...

اینجوری هم نگو عزیزم کفر واقعا میگم همهههه مشکل دارن من نیمی از مشکلمو گفتم اگه همشو بگم دق میکنی

دخترباس تودل بروباشه😜                             
خانوادتون کجاس؟ ببخشید عزیزم که با تاپیکم حالت بدشد باالخره هرکسی یک مشکلی داره شما تنها نیستی بخدا

ن عزیزم راحت. باش 

خانوادم  یه جای دیگه هس خونشون، یه پدر مادر پیر دارم مادرم نمیتونه جایی بره  پدرمم درگیر کارگری

اره همه تو زندگی این مشکلاتو دارن

اینایی که زندگی خوبی دارن واقعا باید قدر نعمتا و موقعیتای زندگیشونو بدونن.

بخدا عمه من آرزوشه اینجوری عروس بشه ولی بشه و براش خاستگار بیاد مامان بزرگم پیره آذیتش میکنه

دخترباس تودل بروباشه😜                             
ن عزیزم راحت. باش خانوادم یه جای دیگه هس خونشون، یه پدر مادر پیر دارم مادرم نمیتونه جایی بره پدرمم ...

آره همه مشکل دارن و هرکسی به یه جور باید عذاب بکشه وامتحان الهی پس بده

دخترباس تودل بروباشه😜                             
سختت نیس؟شوهرم بعضی موقع ها برا کارش میگه بریم تهران ولی من میگم عمرااااااا

۱۶ سال میشه که دورم، بعضی روزها خیلی دلمون میگیره ولی همین که از قوم شوهر هم دورم راضی میشم😂😂😂ساید سال دیگه رفتیم شهر خودمون

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .