مامان من از همون بچگی ما برخلاف پدرم همیشه در حال قهر با ما بود. آدم خیلی کینه اییه. از همون اول از خانواده شوهر خوشش نمی اومد، مثلا اگه بابام به عموم کمک میکرد اخم و تخم میکرد اهل رفت و آمد با کسی نبود و نیست برخلاف پدرم که رفت و آمد رو دوست داشت(این اخلاقش روی ماهم تاثیر گذاشته هرچند که من میخوام اینطور نباشم ولی.....). تا دلت بخواد از دخترخاله و پسرداییش تعریف میکنه. از همون بچگی با آنکه درسم خوب بود ولی بی دلیل دخترای همسنم رو میزد تو سرم.
از زمانی که یادم میاد مثل بچه ها در حال لجبازی کردن بود. حتی موقعی که من بچه تر بودم! موقعی که خونه بودم بهش میگفتم این حرف رو به پسرت یا عروست نزن یا همچین کاری رو جلوی دامادت نکن دختر خودت زیر سوال میره سریع چند هفته باهام قهر میکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از زمانی که اثاث کشی کردیم یه ده سال قبل به یه محله دیگه (محله قبلی همسایه ها همه دکتر و مهندس بودن،اما اینجا خانومهای معمولی زیادن) میرفت پیش همسایه ها بد بچه هاشو میگفت یا هر مسئله ایی که تو خانواده مون میوفتاد اونا قشنگ وسط زندگی مونن.هرچی میگفتم نگو کو گوش بدهکار!!