2777
2789

اول از همه خدا قوت و خسته نباشید 

حستون چیه که دستتون توی جیب خودتون هست و از 

کسی در خواست پول نمی‌کنید؟! 

با پولتون چیا می‌خرید 😁🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁حست چیه دستت تو جیب خودت هست؟! می ارزه نه؟!

می ارزه. ولی خانمای که خرجشون زیاده ارجشونم زیاده

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

دنبال خونه هستم بخرم حسن خوب نیست خستگی شدید انرژی بسیار کم روحم مرده از اینکه حامی و پشتیبان ندارم ...

الهی که اتفاق های قشنگی هرچه زودتر براتون رخ بده به لطف خداوند متعال و مهربان عزیزدلم 

چقدر خوب که منت کسی رو نمی‌کشید 

خدا رو شکر 🙃هم خرج کنید و هم پس انداز.

منظورم اینه هرخانمی شوهرش براش خرج کنه ارزشش هم بیشتر میشه

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

حالا مایی که شغل ازاد داریم و کارمند نیستم نمی تونیم بیایم؟

چه شغلی 

ماهم میخوایم مغازه بزنیم ولی میترسم ضرر بدیم 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

شما جاتون رو سر بنده ، روی چشمای من هستش منظورم از کارمند شاغل بود اشتباهی نوشتم قشنگم 🥰شما هم بگید ...

قربونت 😍😍 من فقط طلا میخرم ، دیگه بستگی به اطرافیان و شرایط زندگیت هم داره که میگی می ارزه یا نه ، اگه اختیار خرج کردن پول با خودت باشه اره می ارزه ، اگر نه که فقط بری کار کنی و یکی برای درامدت تعیین و تکلیف کنه و محدودت کنه و اختیاری از خودت نداشته باشی نه اصلا نمی ارزه

چون ما ایرانی هستیم دیگه ، مجرد باشی پدر و مادر میتونن کنترلت کنن با وجود شاغل بودن

متاهل باشی شوهره ممکنه زر زیادی بزنه