2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم خونه بابام

177 بازدید | 24 پست

خونه بابام قدیمی دوسال عروسی کردم فکر میکردم بعد عروسی خیلی بدم اونجا ولی از بس قدیمی و رشته خجالت میکشم با همسرم بریم اونجا از طرفی دیگه تو خونه خسته میشم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت از چیزی که هستید و بودید خجالت نکشید هر چی که هست خونه پدرته و پدرت زحمتت رو کشیده و مطنئنا روز اولی که همسرتون اومده خواستگار شرایط رو دیده مس چیزی برای خجالت کشیدن نیست

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

این حرفا چیه

همسرت اونجا اومده خواستگاری دیده پسندیده وضعیت خانواده ات میدونه قبول کرده،با این رفتارات پدر مادرتم خجالت زده میکنی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آره دید خودم از اون محیط بدم میاد

بهرحال اونا خانوادتن نمیشه بندازیشون دور که یه وامی چیزی اگه میتونی بگیر براشون خونشونو سر و سامون بده

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خب ببین مهمترین چیز ارتباط و احوالپرسی از والدینته. خیلی خیلی مهمتر از بقیه مسائله. حتی اگه شده تنهایی سر بزنی. این روزها و فرصتها برای ملاقات با والدینت رو از دست نده که بعدا حسابی پشیمون میشی.

انشاءالله همیشه سایشون بالاسرتون باشه.

بهرحال اونا خانوادتن نمیشه بندازیشون دور که یه وامی چیزی اگه میتونی بگیر براشون خونشونو سر و سامون ب ...

اونا پس خودشون برمیان خون میخورم و می‌پوشم ولی به خونه اصلا رسیدگی نمی کنن وگرنه وضعشون بد نیست

اونا پس خودشون برمیان خون میخورم و می‌پوشم ولی به خونه اصلا رسیدگی نمی کنن وگرنه وضعشون بد نیست

خب یاد آوری کن یه بهونه ای بیار بگو فلانی گفته شما فقط میخورین و میپوشین تو خونتون هیچ وقت مهمون نمیاد ازبس زشته و فلانه شاید به خودشون اومدن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دوست ندارم راجبم ضعیف فکر کنه خجالت میکشم

وقتی تو اینجور فکر میکنی اجازه همچین تفکری به بقیه میدی گلم 

بهش فکر نکن و خجالت نکش شوهرته غریبه که نیست 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!