2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کاش موقعیت طلاق داشتم که ندارم هیچ وقت رفیقم نشد همیشه با رفتارهاش عذابم داد فقط از خدا میخوام ت ...

دقیقا حال روز من همینه 

یه روز خوش کنارش ندارم 

یه خاطره خوش نداشتم 

هیچ خیری برام نداشت این مرد و این ازدواج،،،، نه آرامشی،،، نه دل خوشی نه پیشرفتی نه مالی،، نه محبتی 

تا دلت بخواد بدبختی و ناراحتی واسترس ومشکلات بوده 

کاش چشمامونو باز کرده بوديم دلم ميخواد فقط برگردم عقب

والا من نه احساسی تصمیم گرفتم،، نه عشق و عاشقی بود 

تا اونجایی که تونستیم هم سخت گیری کردیم 

وقتی خدا برات نخواد و شانس نداشته باشی همین میشه! 

باید تو هرکاری خدا بخواد برات 

من دوستم ندیده نشناخته ‌شوهر کرد شهر غریب،،،، بدون جهیزیه،، بدون شناخت،،،،، بخدا بیا ببین چه زندگی داره،،، 

اوايل خودمو گول ميزدم که همه زندگيا مشکل داره همه مردا همينن

مشکل دارن،،، همه زندگی ها مشکل هست،،، 

یکی دوتا مشکل 

نه اینجوری،،،، 

نه که دوازده سال بدبختی بکشی و تا آخر عمر ادامه داشته باشه 

والا من نه احساسی تصمیم گرفتم،، نه عشق و عاشقی بود تا اونجایی که تونستیم هم سخت گیری کردیم وقتی خدا ...

بعضیا خیلی خوش شانسن منم یه دوستی داشتم تو دبیرستان یه ازدواجی کرد باید ببینی پسره هم خونه و وسایل زندگیو خرید هم شغل عالی قیافه عالی اخلاق خوب 

متعهد خونواده خوب