2777
2789
عنوان

مانتیس ام امروز هیچی نخورده😪

361 بازدید | 22 پست

خونمون آپارتمانیه بزور حشره پیدا میشه روزای قبل پشه و مگس  دادم خورد امروز هیچی نخورده روزای بعدش چیکار کنم میدونین این جیرجیرک پرورشی ها که پت شاپ دارن قیمتش چقدره ؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا خودت بهمون رحم کن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چه حیوونی داری؟

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

@niniyar‍ اه جمع کنین این کاربر و دیگه مگه ما مسخره‌ایم؟؟؟ هرچی بچه‌ست ریخته اینجا هر روز مردم و ایس ...

فک نکنم قصدش اذیت باشه

واقعا مانتیس داره خب 

مورد دیگه ای هست برای گزارش؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀

@niniyar‍ اه جمع کنین این کاربر و دیگه مگه ما مسخره‌ایم؟؟؟ هرچی بچه‌ست ریخته اینجا هر روز مردم و ایس ...

من حیوون خونگی ام یه مانتیسه عکسش هم تو تاپیکای قبلیم هستش🌸

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!