2777
2789
عنوان

جمهوری تهران

176 بازدید | 17 پست

خانما تو رو خدا جواب بدین با اینکه من تهران زندگی میکنم ولی تا حالا نرفتم جمهوری یکی از فامیلا الان زنگ زده بیام بریم جمهوری لباس بخره در حالی که من اصلا نرفتم بلد هم نیستم 

خجالت کشیدم بگم بلد نیستم اصلا کدوم سمتش لباس مجلسی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با مترو میری ایستگاه تئاتر شهر پیاده شو که میشه چهارراه ولیعصر

حد فاصل چهارراه ولیعصر تا جمهوری پیاده برو اگه حال داری 10 دقیقست وگرنه سوار اتوبوس بشو

پاساژ شانزلیزه که لباس مجلسی چهارراه جمهوری‌

بیشتر لباساش کار شدست من خودم خیلی دوست نداشتم

پاساژ عقیق امام زاده حسن لباس مجلسی داره به نظرم اونجا بهتر بود 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اگه با مترو میری ایستگاه تئاتر شهر پیاده شو که میشه چهارراه ولیعصرحد فاصل چهارراه ولیعصر تا جمهوری پ ...

اتفاقا پاساژ عقیق نسبت به جمهوری نزدیکه بهمون 

اگه با ماشین خودشون اومدن اونجا جا پارک هستش 

نمیدونم که میگه لباساش اونجا شیکه خیلی خوب 

تو ۴ زاه جمهوری همون پاساژ شانلیزه هستش یا بازم هست 

اتفاقا پاساژ عقیق نسبت به جمهوری نزدیکه بهمون اگه با ماشین خودشون اومدن اونجا جا پارک هستش نمیدونم ک ...

خود پاساژ عقیق پارکینگ داره 

تو جمهوری فقط پاساژ شانزه لیزست ولی خب مغازه زیاده تو پاساژ 

شما اول ببر همون عقیق اگه خرید نکردند ببر شانزه لیزه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خود پاساژ عقیق پارکینگ داره تو جمهوری فقط پاساژ شانزه لیزست ولی خب مغازه زیاده تو پاساژ شما اول ببر ...

خدا خیرت بده آره امامزاده حسن و میشناسم اون پاساژ هم میشناسم طبقه دوم اکثرا لباس مجلسی هستش

جمهوری خیلی گرونه لباساش

من لباسم تو عقیق گرفتم 4800 

یه لباس ساده تر از لباس من تو شانزه لیزه بود 9500

رنج قیمت تو عقیق از 3 شروع میشه به بالا تو شانزلیزه از 7 به بالا تقریبا