2777
2789
من موندم ازاین ماشین چینی ها ثبت نام کنم یا یه مقداردیگه بذارم روش یه سوناتا۲۰۰۸بخرم؟

همون بذار روش یه ماشین خارجی خوب بخر ،ببین ماشین چینی ایمنی نداره نمیتونی توی جاده ازش استفاده کنی ،ارزش این همه پول نداره اما به نظرم اگر بازم پول دستت میاد مثلا ۱۰۰ تومن اگر بتونی جور کنی ،تیوولی خیلی ماشین شیکی هستش کره ای هست و مزدا تری هم میتونی بخری به نظرم ماشین چینی نخر

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.
من کهه. کی دیدم راضی بود این جو منفی راجع به ماشین چینی واقعا الکیه  یا اصلا سوار نشدن یا دارن ...

نگووووووو پراید خوبه

تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی       تو خودت خاص ترین نقطه احساس منی  دخترم عاشقتم               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کهه. کی دیدم راضی بود این جو منفی راجع به ماشین چینی واقعا الکیه  یا اصلا سوار نشدن یا دارن ...

منکه عموم داشت دائم مینالید ازش الان برلیانس گرفته خیلی راضیه

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام
همون بذار روش یه ماشین خارجی خوب بخر ،ببین ماشین چینی ایمنی نداره نمیتونی توی جاده ازش استفاده کنی ، ...

عزیزم تیوولی 150 تومنه نه 100تومن 

بعدم ماشین خارجی مال سال 2008خیلی قدیمیه به هر حال خرج میذاره 

عزیزم تیوولی 150 تومنه نه 100تومن  بعدم ماشین خارجی مال سال 2008خیلی قدیمیه به هر حال خرج میذا ...

تیوولی تا چند ماه پیش ۱۰۰ بود الان رفته بالا صد درصد اما فکر کنم با توجه به اپشن هاش قیمت های متفاوتی داره و به نظرم دست دومش قیمت پایین تری داری ،ماشین خارجی خوب کار میکنه حتی ۲۰۰۸ 

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.