2777
2789

پشت کنکورم و رشته انسانی (هدفم فرهنگیان)

شش هفت ماه بیشتر فرصت ندارم 

این دروس رو می‌خوام حذف کنم چون استعداد ندارم وقتم ندارم (ریاضی سه پایه ) ،(منطق دهم)،(تاریخ دهم)

چون می‌خوام ترمیم معدل یازدهم و دوازدهم انجام بدم و تاریخ یازده و دوازده بشدت سنگینه و بکوب باید بخورمش فرصت خوندن تاریخ دهم رو ندارم 😢

می‌خوام اول شروع کنم دروس دهم رو بخونم تموم کنم 

بعد یازدهم رو بخونم تموم کنم 

بعدم دوازدهم 

نظر شما چیه؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

کار اشتباهی میکنی و قبول نمیشه 

با حذف کردن نتیجه نمیگیری

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
کار اشتباهی میکنی و قبول نمیشه با حذف کردن نتیجه نمیگیری

چیکار کنم پس؟

استعداد ریاضیم زیر صفره برای همین حذفش کردم 

منطق هم تست زدنش خیلی سخته و نمیشه زد اصلا برای همین وقتمو تلف نمیکنم 

تاریخم همه تمرکزمو گذاشتم رو یازده و دوازده

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم پس؟استعداد ریاضیم زیر صفره برای همین حذفش کردم منطق هم تست زدنش خیلی سخته و نمیشه زد اصلا ...

بای هر جور شده بخونیشون 

منطق و ریاضی به استعداد نیست به تمرین و پشتکاره

من خودم از منطق چیزی نمیدونستم و یه ازمون داشتم که منطق داشت شروع کردم به خوندن و نتیجه خوبی هم گرفتم ولی تلاش کردم

و یه کتاب تاریخ هم خوندنش کار دو سه روز و تسلطش کار یه هفته حذف نداره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇