2777
2789

سلام من یه آدم کاملا ساده وبی حاشیه ام تا دلتون بخواد. ضربه ازخانواده شوهر خوردم 

اینم بگم حتا یکبارم  بفکر انتقام نبودم 

داستان از آونجا شروع شد که باهرکسی آشنا میشدم 

همون کار قبل سرخودمو همسرم میرفت

تا اینکه یه دعوای بین من همسرم صورت گرفت 

در کمال ناباورانه حرف های  از دهن همسرم تو دعوا زده بود بیرون که هیچوقت ،توقع نداشتم ،همسری که پا به پا کنارم بود تا با اونا بجنگه وپشت من باسه اما روز آخری همرو انداخت بهم اینم بگم من اصلان ادمی نیستم قطع ارتباط کنم بخاطر همچین مشکلاتی ،یا قهرکنم باهمسرم کسی بفهمه کلان آدمیم اصلان قهقهرو نیستم ادامه اشو میزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خودم که آمد دیدم مشکلاتم بیشتر بخاطر این چیزا بود

دیدم خانواده همسری دارم تا دلتون بخواد پرتوقع،مثلا از عروس توقع دارن کلی براشون خرج کنه ،بعد مسائلی که براشون مهم بودنند از من همسرم قایم میگردنند ،من اصلان برام مهم نبود اما همسرم از بیرون میشنید ناراحت میشد،یا خودش میگفت چرا  من باید ازغریبه بشنوم ))(متوجه شدن کنارخانواده همسر نباید خودتو کم ببینی دوم نباید اصلان بزاری هرحرفی کنارت زده بشه ،نباید زیاد زنگ بهشون بزنی ،نباید مخصوصا جاری نباید زیاد ازحد رو بدی واصلاح اونو مثل خواهر نگاه کنی ،من بارها برام پیش آمد مشکلی داشتم اونا شنیدن به جای ایکنه کنار پسرشون باشن  اونو تشویق میکردن که منو طلاق بده ،من در تعجبم آخه اینایی که اینجوری بودنند کلان زن نمی‌گرفتند براپسرشون،بعد ادمای سمی من شامل اینا

با خانواده همسر فقط در حد احترام صمیمی نشدن ،قطع ارتباط کار درستی نیست ،بعد تاثیرشو میزاره

با کسایی که دوست بودی و جلوی روت از نقطه ضعف جلوی همسرت استفاده کردن دوبار شانس نده

باکسایی که فهمیدی خیلی وابسته شدی اما اونا میدونن چقد براشون مهمی از قصد ازت فاصله میگیرن رهاشون کن من خیلی سختی کشیدم قطع ارتباط نه  ،کلی کتاب خوندم کلی روتین ،کلی برنامه

همیشه یک راه توی ارتباطتت بزار که اگه مدتی فاصله انداختی وباهش کنار آمدی که طرف توی جمع دیدی سلام بکنی سر سنگین،به نظرم وقتی قهرکنی با طرف ،داری اونو بزرگ میکنی

از همون روشی که آدمارو بزرگ کردن کوچیک کنین مثلا   🥃🥃این دوتا لیوان نگاه کن،هردو اندازه همن ،شما با بزرگتر دیدن وخوب دیدن طرف مقابل اون یکی لیوان هم زیباتر،هم بزرگتر ،وهم قشنگ تر ،می‌بینید، پس از همونجایی که اون لیوان زیباتر دیدید کوچیکش کنید تنه با توهین،بلکه آرام آرام بخودتون تو خلوت حرف بزنید که اونم یه فرد عادیه کم کم انو یه فرد عادی مبینید 

خیلی زجر کشیدم متوجه شوم 

ادما به اندازه حقارتشون میتونند توهین کنن 

روش های ظلم کردن  ادما به این شکله

مادرشوهر ی که ظلم میکنه فبلان مادرشوهرش همینجوری باهاش کرده ،

جاری که حرف میبره میاره یا خرابکاری زیر پوستی میکنه  قبلا یه جاری دیگه همینکار باهش کرده

ادما ی که کمک از کسی نمی‌خوان بخاطر اینکه ازبچگی کودکی سختی داشتن کمکم نمیگیرن اما توقع دارن،وبه جای کمک گرفتن ،بعدازاتمام کارشون تهمت میزنن دیگران به دردشون نخورده 

خلاصه آدمارو همینجور که ت ی ذهنتون بزرگ کردن کم کم کوچیک کنید آرام آرام، از کوچک کرد منظورم باتوهین نیست 

فکر نکردن بهشون

زنگ نزدن 

تا یه مدت زمانی کنارهم میشنید دیگه مثل قبل باهش حرف نزن 

دلیلشم نگو 

توقرار نیست بخاطر رفتارشون خودت عذاب بدی همینکه دیگه مثل قبل سرویس ندی ،تار بشی ،برای طرف مقابل کافیه ،قهر نکنید، نتیجه عکس میده