ihfiih مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 400 عنوان بعد درخواست طلاق چی میشه 114 بازدید | 13 پست سلام بچها شوهرم درخواست طلاق داد۳ روز پیش بخاطر دعوای طولانی و این تاپیک که چند روز پیش اتفاق افتاد الان نباید برا من پیامکی چیزی بیادhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17015645/شو%D9�رم-فکر-م%DB�ک�%86ه-من-بهش-خيانت-کردم-عکس-چت اسم : آهو. سن : 27. د. شغل : بیکار. متاهل هستم 1404/07/08 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقاید_یک_دلقک عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 3208 خب ب دوستت بگو بهش بگه ک اون روز خودشم خونه بوده ثابت کن بهش یا خودتم راضی ب طلاق ؟
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17699 ای بابا چه بد ای کاش دروغ نمیگفتی لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
ihfiih مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 400 خب ب دوستت بگو بهش بگه ک اون روز خودشم خونه بوده ثابت کن بهش یا خودتم راضی ب طلاق ؟ راضیم اسم : آهو. سن : 27. د. شغل : بیکار. متاهل هستم
ihfiih مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 400 چرا دوستش ندارم خیلی دعوا داریم اسم : آهو. سن : 27. د. شغل : بیکار. متاهل هستم
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 403 عزیزم همسرت حق داره، تو پایه اصلی ازدواج که صداقت و شفافیت هستش رو نقض کردی، مقصر خودتی و خیلی سخته دوباره اعتماد همسرتو بدست بیاری. بهش فکر کن ک اگر برعکس بود چه حسی بهت دست میداد؟
ihfiih مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 400 عزیزم همسرت حق داره، تو پایه اصلی ازدواج که صداقت و شفافیت هستش رو نقض کردی، مقصر خودتی و خیلی سخته ... که شوهرمو با دوستم دم در بیبنم اخه مگه هر کی اینجوری خیانت کرده اسم : آهو. سن : 27. د. شغل : بیکار. متاهل هستم
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 403 که شوهرمو با دوستم دم در بیبنم اخه مگه هر کی اینجوری خیانت کرده دروغ گفتن خودش خیانته. من اگر همسرم بگه میخام برم یجایی برم ببینم با زن دوستش تو یه خونس جد ابادشو میارم جلو چشماش
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5013 دروغ گفتن خودش خیانته. من اگر همسرم بگه میخام برم یجایی برم ببینم با زن دوستش تو یه خونس جد ابادشو م ... دقیقا بعدشم ایشون به شوهرش اینقد راحت دروغ گفته بنظرت به ما راستشو گفته؟ کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5013 حاجی اگه کاریم کردی الانم میگی راضی به طلاقی فقط اینو بهت بگم اون اقا که باهاش اومدی دم در یا هرکس دیگه ای برات نر... روزخوش.... کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
دخترشهرمهربونی عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 403 دقیقا بعدشم ایشون به شوهرش اینقد راحت دروغ گفته بنظرت به ما راستشو گفته؟ نه واقعا ! به نظرم همسرش کار درست رو داره میکنه چون لیاقت عشق واقعی و صداقت توی زندگیش رو داره.
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5013 نه واقعا ! به نظرم همسرش کار درست رو داره میکنه چون لیاقت عشق واقعی و صداقت توی زندگیش رو داره. این مسیری که پیش رو گرفته خیلی بدمسیره جزنابودی چیزی درانتظارش نیس کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫