2777
2789
عنوان

بعد درخواست طلاق چی میشه

114 بازدید | 13 پست

سلام بچها شوهرم درخواست طلاق داد۳ روز پیش بخاطر دعوای طولانی و این تاپیک که چند روز پیش اتفاق افتاد 

الان نباید برا من پیامکی چیزی بیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/170156

45/شو%D

9�رم-فکر-م%

DB�ک�%

86ه-من-بهش-خيانت-کردم-عکس-چت

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ب دوستت بگو بهش بگه ک اون روز خودشم خونه بوده ثابت کن بهش یا خودتم راضی ب طلاق ؟

راضیم

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

چرا

دوستش ندارم خیلی دعوا داریم 

عزیزم همسرت حق داره، تو پایه اصلی ازدواج که صداقت و شفافیت هستش رو نقض کردی، مقصر خودتی و خیلی سخته ...

که شوهرمو با دوستم دم در بیبنم 

اخه مگه هر کی اینجوری خیانت کرده 

دروغ گفتن خودش خیانته. من اگر همسرم بگه میخام برم یجایی برم ببینم با زن دوستش تو یه خونس جد ابادشو م ...

دقیقا بعدشم ایشون به شوهرش اینقد راحت دروغ گفته بنظرت به ما راستشو گفته؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حاجی اگه کاریم کردی الانم میگی راضی به طلاقی فقط اینو بهت بگم اون اقا که باهاش اومدی دم در یا هرکس دیگه ای برات نر... 

روزخوش.... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه واقعا ! به نظرم همسرش کار درست رو داره میکنه چون لیاقت عشق واقعی و صداقت توی زندگیش رو داره.

این مسیری که پیش رو گرفته خیلی بدمسیره جزنابودی چیزی درانتظارش نیس