2777
2789
عنوان

سو وشون

331 بازدید | 37 پست

سریال سو و شون که از رمان سیمین دانشور ساخته شده را دیدین؟

ادعای نگاه فمنیست داره اما زنه همچنان تو چهار چوب خونه شوهرش محبوسه!

حتی وقتی مادرش داره میمیره نمیتونه یه شب پیش او باشه

تو خونش کلی خدمه و حشمه داره اما خودش مجبوره آشغال بشقابهای شوهرش و مهمونارو تمیز کنه!

بچه گریه میکنه اما شوهره حتی از جاش تکون نمیخوره!

دوست خواهر شوهرش تو خونه اینا اونهمه پشت مادرش صحبت میکنن خواهر شوهره هم تکذیب نمیکنه فقط میگه مرده حالا هر چی بوده پشتش حرف نزن این زن یک کلمه دفاع نمیکنه معشوق صابقش بی اجازه به حریم خونش میاد بعد این میگه اگر کم کسری داشتین به بزرگی خودتون ببخشید اونم میگه خدا ببخشه و...

بعد باباهه معشوقه هندی میگیره زنش میره کربلا کلفتی و دغ میکنه میمیره ولی یک کلمه اعتراض نمیکنه این چجور فمنیستی بود اخه

مرده ول کرده معلوم نیس کجا چند ماه زنه جیک نمیزنه!!

بعد به بچه دروغ میگه اسبت مرده ! 

این چجور تحصیلکرده و روشنفکری بوده؟

اصلا الان دغدغه بچه امروز اسب نیست دغدغه هیچ زنی هم گوشواره نیست! تاریخ مصرف این داستان تموم شده

اونم اگر روزی بولد شده بخاطر اولین رمان زنانه بلند فارسی شاید بوده

بعد یوسفه میگه نباید به اجنبیا غله فروخت 

یک نگاه غرب ستیز که الانم دامن اقتصاد ایران را گرفته تو این فیلم به ظاهر روشنفکر موج میزنه 

اصلا بنظرم خوب نیست...

البته بعضیام فقط کافیه بشنون یه چی خوبه الکی به به چه چه کنن...

ولی به نظر من خیلی روزمره کشدار و خالی از هیچ داستانی بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خط اول رو خوندمکجا متوجه شدی ادعای فمنیست بودن داره؟؟!!!!

ادعای این داستان از اصل همین بوده

اون خانکم تحصیلکرده و یوسف هم فرنگ رفته

اما نگاه غرب ستیز داره 

که میگه حتی نباید با غربیا معامله کرد

این سریال ادعای فمنیست بودن نداره 

ذهنتون تو قصه های خیالی شهرزاد و خاتون باقی مونده!..

در حالی که زن در گذشته در بهترین حالش تو همین شرایط بوده و یه نگاه واقعی و عمیق و اجتماعی به وقایع داره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من کتابش رو همزمان خوندمتک تک دیالوگ هاش ،خط به خط از رو کتابه

که اینطور، میخواستم فیلم رو ببینم ولی الان کتابش رو میخونم، هرچند انگار دوستمون اصلا خوشش نیومد...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ادعای این داستان از اصل همین بودهاون خانکم تحصیلکرده و یوسف هم فرنگ رفتهاما نگاه غرب ستیز داره که می ...

یه کم عمیق تر به سریال نگاه کنید و در کنارش تاریخ هم بخویند

منظور از غربی های اون زمان انگلیسی ها بودن که کشور رو تصرف کرده بودن و مردم تو قحطی شدید بودن و همین انگلیسی ها قصد داشتن با پول زیاد غلات کشاورز هارو بخرن و برای خودشون نگه دارن و این یعنی بدبخت شدن مردم

و یوسف با همین موضوع مشکل داشت

من کتابش رو همزمان خوندمتک تک دیالوگ هاش ،خط به خط از رو کتابه

اتفاقا نقص اصلی داستان همینه

نمیشه یه رمان را بدون تغییر تبدیل به سریال کرد

بعد من اصلا اون دو سریال را ندیدم مگه تریلر هاشون یا یه تیکه هایی

ولی این داستان ادعای فمنیستی داره زری قرار بود با ظلم مبارزه کنه اما این چیزی که به تصویر کشیده شده فقط یه زنه محافظه کاره

اتفاقا نقص اصلی داستان همینهنمیشه یه رمان را بدون تغییر تبدیل به سریال کردبعد من اصلا اون دو سریال ر ...

واقعیت همینه

و نمیشه با تصورات آرمانی فیلم و سریال تاریخی ساخت 

یه کم عمیق تر به سریال نگاه کنید و در کنارش تاریخ هم بخویندمنظور از غربی های اون زمان انگلیسی ها بود ...

این واقعه بخاطر ۲۸ مرداد و تو دهه سی اتفاق افتاده

شخصیت داستانم روز ۲۹ مرداد کشته شده

اما نگاه ضد غرب داره 

اتفاقا با دقت هم‌ سریال را دیدم هم قبلا کتابشم گذرا خوندم چون مال دوستم بود و میخواستش

داستان هیچ کشش کنش واکنش فراز فرود نداره و مخاطب را پس زده 

این واقعه بخاطر ۲۸ مرداد و تو دهه سی اتفاق افتادهشخصیت داستانم روز ۲۹ مرداد کشته شدهاما نگاه ضد غرب ...

کلیت جامعه تو اون زمان نگاه غرب گرایانه داشته

مثل همه افراد سریال مثل برادر یوسف

ولی فقط یوسف به عنوان نگاه سنت شکنانه ضد غربی 

به جای توجه به دشمن فعلی اون زمان نگاهش به داخل بود و برای مردم تلاش میکرد